Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In de allerlaatste proef werden de finalisten levend begraven.

Dit is de winnaar van ‘De Grootste Lefgozer’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kelly Pfaff zocht de afgelopen weken in het nieuwe programma ‘De Grootste Lefgozer’ welke kandidaat zich zowel mentaal als fysiek tot het uiterste kon drijven in een reeks waanzinnige proeven. Gisteren mocht de zotste waaghals die prestigieuze titel binnenrijven.

Om ter langst in een snikhete sauna zitten, de pikantste pepers ter wereld verorberen, beschoten worden op de poep door een cowboy, een tattoo laten zetten zonder het ontwerp op voorhand te kennen, strippen op de markt van Hasselt, bijtende honden en sissende slangen trotseren. Voor geen enkele proef deinsde de winnaar van ‘De Grootste Lefgozer’ terug. Gisteren ging de finale tussen Mohamed, Seda en Anthony, maar slechts een van hen kreeg de felbegeerde titel.

Levend begraven

In de laatste aflevering stonden opnieuw drie spectaculaire proeven op het programma: plaatsnemen op een elektrische stoel, een stand-up comedy show geven én levend begraven worden. Het was uiteindelijk Anthony “Toine” Chiaverini (29) die aan het langste eind trok. Mohamed bleek niet zo’n goede komiek te zijn en Seda hield het in die kist met regenwormen, muizen en stinkende rotte vis niet lang genoeg vol.

De ontlading bij Anthony was groot. Hij mag zich niet enkel de grootste lefgozer noemen, hij wint ook nog eens 10.000 euro! Dat was een aangename verrassing, want de kandidaten waren hier totaal niet van op de hoogte. Bekijk hieronder de laatste, om het met Anthony’s woorden te zeggen: ranzige proef, die tot zijn overwinning leidde.

Zie jij jezelf dit ook doen? Je kan je vanaf nu op de website van VTM inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘De Grootste Lefgozer’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '