Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Rami Malek, bekend van 'Bohemian Rhapsody', zal de slechterik spelen.

Daniel Craig keert nog één keer terug als 007 in nieuwste Bondfilm ‘No Time To Die’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De bekendste geheim agent aller tijden, James Bond, is terug! De nieuwste film heet ‘No Time To Die’ en het is de laatste keer dat Daniel Craig in de huid zal kruipen van 007.


The name is Bond, James Bond.’ Iedereen kent de geheim agent die onder de noemer 007 de wereld al verschillende keren redde van de ondergang. Verschillende acteurs, onder wie Sean Connery en Pierce Brosnan, kregen al de eer om het legendarische personage te vertolken. Daniel Craig nam de laatste vier films voor zijn rekening. Met de nieuwste film ‘No Time To Die’ zal hij er nog eentje aan zijn cv toevoegen, daarna stopt hij zijn pistool en MI6 badge voorgoed in de koelkast.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vertrouwde gezichten


In deze 25ste Bondfilm krijgt Bond af te rekenen met Rami Malek, bekend van ‘Bohemian Rhapsody’, die een mysterieuze slechterik zal spelen. We mogen daarnaast nog een aantal andere vertrouwde gezichten verwachten op het grote scherm. Zo zal Ralph Fiennes (Lord Voldemort in de ‘Harry Potter’-films) opnieuw M spelen, Ben Whishaw is Q, Naomie Harris is Moneypenny en Rory Kinnear is Bill Tanner. Verder komt Léa Seydoux terug als Madeleine Swann en Jeffrey Wright als Felix Leiter.

De schrijvers willen met de nieuwe Bondfilms een vrouwvriendelijkere koers varen. Phoebe Waller-Bridge is een van hen, en zij zal daar strikt op toezien. Zo zal het personage dat ‘Captain Marvel’-actrice Lashana Lynch speelt niet zomaar vallen voor de charmes van James. Er doen zelfs geruchten de ronde dat deze Bondgirl de plaats zou innemen van 007.

April 2020 in de bioscoop


‘No Time To Die’ komt in Groot-Brittannië op 3 april in de cinemazalen en in Amerika op 8 april. Wij zullen mister Bond in België dus ook in de lente van 2020 in de bioscoop aan het werk kunnen zien. We vragen ons wel af of de inspiratie op was wat titels betreft, want een vorige Bondfilm heette ‘Die Another Day’ wat ongeveer op hetzelfde neerkomt als ‘No Time To Die’. Tja, het kan maar één ding betekenen: Bond moet nog een aantal jaartjes meegaan. Benieuwd wie het nieuwe gezicht zal worden, want hij heeft grote schoenen te vullen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '