Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het nieuwe seizoen gaat zaterdag van start en uit deze preview blijkt dat het er in de repetities pittig aan toegaat.

Nora Gharib (28): ‘Het is ““Dancing with the Stars””, maar voor ons is het ““Surviving with the Stars””‘

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Morgen kan je naar de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’ kijken. Play4 loste een preview en daaruit blijkt dat het er tijdens de repetities pittig aan toegaat!

‘Dancing with the Stars’ wist opnieuw een hele resem bekende koppen te strikken voor het nieuwe seizoen. Delphine van Saksen-Coburgtopgymnaste Nina Derwael, zanger Metejoor, seksuologe Lotte Vanwezemael, TikTok-ster Jonatan Medart, Olympisch kampioen Pieter Timmers, ‘Dertigers’-acteur Yemi Oduwale en actrice en presentatrice Nora Gharib zetten letterlijk hun beste beentje voor op de dansvloer. Maar voor die laatste zat het er al bijna op.

Gebroken neus?

Play4 loste een preview waarin we een blik krijgen op de loodzware repetities van Nora en haar danspartner. Tijdens een bepaalde lift doet Nora haar benen dicht, maar vergeet ze even dat de persoon onder haar een neus op zijn gezicht heeft.

Even lijkt het erop dat Adrián zijn neus brak, want zo klonk het volgens Nora ook. Maar gelukkig is alles dik in orde en kunnen ze verder oefenen. Of niet? Want even later is het de beurt aan Nora om zich te bezeren. Ze gaat keihard onderuit, maar blijft gelukkig lachen. ‘Het is niet erg. Het was niet op mijn hoofd’, aldus de presentatrice/actrice. Waarna ze een andere naam voor de show voorstelt: ‘Het is “Dancing with the Stars”, maar voor ons is het eigenlijk “Surviving with the Stars”.’ Voor inzet en motivatie kan de vierkoppige jury alleszins geen punten aftrekken!

Hopelijk blijven ze, en bij uitbreiding alle andere kandidaten, recht tijdens de eerste aflevering van ‘Dancing with the Stars’. Die kan je morgen, zaterdag 4 december, om 19u50 zien op Play4 en GoPlay.

Nog meer kijktips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '