Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

We zien twee oude bekenden en twee nieuwe gezichten.

Dit is de jury van ‘Dancing with the Stars’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Vanaf komende zaterdag gooien verschillende bekende gezichten de beentjes opnieuw los op de dansvloer in een nieuw seizoen van ‘Dancing with the Stars’. Play4 maakt de jury bekend die elke move met arendsogen zal bekijken.

Delphine van Saksen-Coburg, topgymnaste Nina Derwael, zanger Metejoor, seksuologe Lotte Vanwezemael, actrice en presentatrice Nora Gharib, TikTok-ster Jonatan Medart, Olympisch kampioen Pieter Timmers en ‘Dertigers’-acteur Yemi Oduwale zijn de acht kandidaten die de rumba, foxtrot en nog vele andere dansen zullen (proberen) brengen in het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’.

Bekenden en nieuwelingen

Niet enkel de kijkers thuis zullen hun prestaties beoordelen, er zal uiteraard opnieuw een vakjury aanwezig zijn die feedback én punten geeft. Play4 maakt bekend wie plaats neemt op de stoeltjes net naast de dansvloer en al of niet kwistig achten, negenen of zelfs tienen zal rondstrooien.

De vierkoppige jury bestaat uit twee oude bekenden en twee nieuwe gezichten. De juryleden die opnieuw van de partij zijn voor de nieuwe afleveringen zijn Jan Kooijman (halleluja!) en Joanna Leunis. Jan zetelde al in verschillende jury’s en was zelf professioneel danser, dus hij weet ondertussen wel waarop hij moet letten. Dat geldt ook voor Joanna die thuis al tal van trofeeën heeft staan blinken in de kast.

© Play4

Ballet en breakdance

Zij krijgen gezelschap van Joffrey Anane en Wim Vanlessen. Die laatste was twintig jaar lang de grote ster van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en zetelde in de jury bij danswedstrijden over de hele wereld. Deze man ademt met andere woorden dans. Joffrey past perfect in dit rijtje. De breakdanser, choreograaf en acteur is nog maar 29 jaar, maar heeft een cv om u tegen te zeggen. Zo heeft hij zijn eigen komische webserie ‘Afro Belg’ en won hij dit jaar de Red Bull Dance Your Style-wedstrijd.

© Play4

De acht deelnemers smeren hun kuiten dus maar beter goed in, want geen enkele foute beweging zal ontsnappen aan de geoefende blik van deze vier toppers. Je kan de eerste aflevering van ‘Dancing with the Stars’ komende zaterdag 4 december om 19u55 zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '