Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Disney

'Cruella' vertelt het verhaal van Cruella de Vils jonge jaren, toen ze modeontwerpster wilde worden.

Emma Thompson is Cruella’s bitchy bazin in nieuwe sneak peek van Disneyfilm

In mei komt de levensechte Cruella de Vil naar het grote scherm in de nieuwe Disneyfilm ‘Cruella’. Enkele weken geleden kregen we al een voorsmaakje van Emma Stone als Cruella in de officiële trailer. In een nieuwe sneak peek komt Baroness Von Hellman, gespeeld door Emma Thompson, voor het eerst aan het woord.


De Emma’s stelen de show in ‘Cruella’. De twee Oscarwinnaressen kaapten de hoofdrollen weg in de spin-off van ‘101 Dalmatiërs’. Emma Stone (32) haalt haar beste Brits accent boven voor de rol van de jonge Cruella  – die dan nog Estella heet – terwijl Emma Thompson (61) modekoningin Baroness Von Hellman speelt. Zij is een fashion legend die het talent van beginnend modeontwerpster Estella opmerkt. Von Hellman neemt Cruella onder haar vleugels en wordt haar mentor, maar hun relatie lijkt fout te lopen. Het is het begin van Cruella’s leven als ’the Queen of Mean’, zoals ze in de trailer genoemd wordt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Cruella’ zou eind mei uitkomen. Of dat in ons land in de cinema zal zijn of onmiddellijk op Disney+ (zoals ‘Raya and the Last Dragon’) is nog niet duidelijk.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '