Home Lifestyle Film Zo ziet Lady Gaga eruit als Lady Gucci in nieuwe film ‘House...

Zo ziet Lady Gaga eruit als Lady Gucci in nieuwe film ‘House of Gucci’

De zangeres speelt Patrizia Reggiani die de moord op haar ex-man zou beraamd hebben.

lady gaga house of gucci
© getty

Lady Gaga heeft na ‘A Star Is Born’ een tweede filmrol beet. Deze keer speelt de zangeres Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van de Italiaanse ontwerper Maurizio Gucci, in ‘House of Gucci’. Ze deelde Op Instagram een eerste glimp van hoe ze eruit zal zien als Lady Gucci.

Lady Gaga ging de laatste weken door de hel nadat haar hondenuitlater neergeschoten werd en dieven aan de haal gingen met twee van haar huisdieren. De man overleefde de overal gelukkig en herstelt momenteel. De Franse bulldogs zijn ondertussen ook terecht. Hoog tijd voor wat vrolijker nieuws moet de zangeres gedacht hebben, want ze postte op haar Instagrampagina een langverwacht setbeeld van haar allernieuwste film ‘House of Gucci’. Gaga poseert als Patrizia Reggiani – beter bekend als Lady Gucci – aan de zijde van haar tegenspeler Adam Driver, die de rol van de Italiaanse modeontwerper Maurizio Gucci op zich zal nemen.

Après-skivibes

We krijgen enorme après-skivibes van het kiekje, want het tv-koppel staat warm ingeduffeld in heerlijke jaren 80-outfits met op de achtergrond een prachtig sneeuwlandschap. ‘Signore e Signora Gucci’, schreef ze erbij als onderschrift. We zijn duidelijk niet de enigen die enthousiast worden van het plaatje, want Gaga’s collega’s waaronder Kate Hudson, en Sharon Stone reageerden in de comments dolenthousiast op deze eerste glimp van Gaga als Lady Gucci. De opnames van de film vinden momenteel plaats in Italië en de prent zou in november verschijnen. Naast Lady Gaga en Adam Driver zullen we ook Al Pacino, Jared Leto en Jeremy Irons aan het werk zien.

Moord op ex-man

‘House of Gucci’ is gebaseerd op het gelijknamige boek ‘The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’ van Gay Forden. Het vertelt het verhaal van de bekende familie en focust vooral op de ondergang van Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van de modeontwerper die veroordeeld werd voor het beramen van zijn moord. Maurizio werd in 1995 neergeschoten in de lobby van zijn kantoor in Milaan. Patrizia kreeg een gevangenisstraf van 29 jaar, maar kwam in 2016 vervroegd vrij. Volgens lokale media zou ze haar man vermoord hebben uit wraak, hij zou haar namelijk bedrogen hebben en het bedrijf achter haar rug verkocht hebben, terwijl familieleden en experts dan weer beweerden dat ze een hersentumor had die haar tot waanzin dreef. Ridley Scott, bekend van onder meer ‘Gladiator’ en ‘Robin Hood’, is de regisseur van dienst.

Lees ook: