https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film ‘Bridgerton’-acteur Regé-Jean Page vervoegt sterrencast van duurste Netflixfilm ooit

‘Bridgerton’-acteur Regé-Jean Page vervoegt sterrencast van duurste Netflixfilm ooit

Eerder raakte al bekend dat ook Ryan Gosling en Chris Evans meespelen in 'The Gray Man'.

regé-jean page
© netflix

Netflix maakte eerder bekend dat het met ‘The Gray Man’ zijn duurste film tot nu toe plant. Naast Ryan Gosling en Chris Evans, voegt de streamingdienst nu een nieuwe topper toe aan de cast: ‘Bridgerton’-acteur Regé-Jean Page.

Regé-Jean Page is geen onbekende naam voor wie de populaire serie ‘Bridgerton‘ al bingewatchte op Netflix. Bij wie de naam niet onmiddellijk een belletje doet rinkelen: je zag hem de laatste paar maanden ongetwijfeld al verschillende keren voorbijkomen op Facebook en/of Instagram. De acteur, die we vooral leerden kennen als Simon Basset, is de nieuwste chouchou van Hollywood en doet overal ter wereld menig harten sneller slaan. Hij heeft een nieuwe rol te pakken en ook dit keer is het niet een van de minste.

Nieuwe James Bond

Netflix voegt hem toe aan de cast van de duurste film – lees: zo’n 200 miljoen dollar – die de streamingdienst tot nu toe maakte, meer bepaald ‘The Gray Man‘. Over dit project raakten eerder al meer details bekend. Zo zou deze spionagethriller de start zijn van een soort nieuwe James Bond-franchise. De broertjes Joe en Anthony Russo, bekend van onder meer  ‘Captain America: Civil War’ en ‘Avengers: Endgame’, zijn de regisseurs van dienst. Twee grote sterren werden al binnengehaald voor de hoofdrollen: Ryan Gosling en Chris Evans.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Greaney en vertelt het verhaal van Court Gentry (Ryan Gosling), een voormalige CIA-agent die in diskrediet wordt gebracht. Daarop wordt hij achtervolgd en opgejaagd door zijn collega Lloyd Hansen (Chris Evans).

Opnames

De opnames van ‘The Gray Man’ zouden binnen twee weken van start gaan in Los Angeles. Eerder werd gesproken van januari, maar die datum is hoogstwaarschijnlijk door de aanhoudende coronacrisis opgeschoven.  De Amerikaanse stad zou trouwens niet het enige decor zijn van dienst zijn. Het filmen zou gebeuren op verschillende internationale locaties. We zullen dus nog even geduld moeten hebben vooraleer we deze drie toppers aan het werk kunnen zien.

Lees ook: