Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ook de acteur die Prince Frederick of Prussia speelt, is in de 'Harry Potter'-films te zien.

‘Bridgerton’-fans spotten de knappe Duke of Hastings in ‘Harry Potter’-film

Regé-Jean Page (30) was – voor ons alleszins – een nobele onbekende voor hij de rol van de Duke of Hastings kreeg in de populaire Netflixreeks ‘Bridgerton’. Maar dat betekent niet dat hij nooit eerder voor de camera stond. Een oplettende fan ontdekte dat de acteur figureerde in ‘Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1’.


‘Bridgerton’ is hot and happening, onder meer dankzij hete hoofdrolspeler Regé-Jean Page. Hij speelt Simon Basset, ofwel de Duke of Hastings, die onverwachts het hart verovert van Daphne Bridgerton. Voor Page in hertogskleren kroop en duizenden harten sneller deed slaan, was hij al te zien in de Amerikaanse reeksen ‘Roots’ en ‘For the People’, die bij ons niet bekend zijn. Een rol die echter niet op zijn cv terug te vinden is – want te miniem – is die in de voorlaatste ‘Harry Potter’-film. Een fan spotte Page op het trouwfeest van Bill Wemel en Fleur Delacour. Je ziet ‘m rond de vierde minuut naast Hermelien (Emma Watson) staan.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Prins of Zwerkbalspeler?


Page kon je onmogelijk herkennen van zijn rol in ‘Harry Potter’, maar een andere ‘Bridgerton’-acteur wel. Prince Friedrich of Prussia, de man die ook naar de hand van Daphne Bridgerton dingt, wordt gespeeld door de Britse acteur Freddie Stroma (34). Hij vertolkte jaren terug de rol van Magnus Stoker in de drie laatste ‘Harry Potter’-films. Stoker was een Zwerkbalspeler bij Griffoendor. Hij verscheen vooral in het verhaal omdat Hermelien hem gebruikte om Ron jaloers te maken. Ze ging met hem naar Slakhoorns kerstfeestje, maar dumpte hem wanneer hij haar probeerde te kussen onder de maretak.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Je kan ‘Bridgerton’ nu volledig bekijken op Netflix. De reeks stond twee weken na de release al in de top 5 van best bekeken Netflixreeksen ooit. Er volgt sowieso een tweede seizoen en waarschijnlijk nog meer. Maker Chris Von Dusen gaf al aan graag de volledige boekenreeks, die uit acht boeken bestaat, te willen verfilmen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '