Home Lifestyle ZIEN: het derde seizoen van ‘Dertigers’ belooft een flinke portie drama

ZIEN: het derde seizoen van ‘Dertigers’ belooft een flinke portie drama

En Eén brengt meteen nog meer leuk nieuws.

© Eén

Het begin van het nieuwe jaar? Dat staat gelijk aan de terugkeer van onze favoriete fictiereeks ‘Dertigers’. Jawel, ondanks een lichte vertraging bij de opnames kunnen we binnenkort weer van gloednieuwe afleveringen op het scherm genieten. Om het aftellen nog een tikje spannender te maken, lost Eén alvast de allereerste beelden van het derde seizoen. En laat ons duidelijk zijn: aan drama zal het niet ontbreken…

Een cliffhanger van jewelste. Dat was het minste wat je kon zeggen bij de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Dertigers’. Terwijl we zo vurig supporterden voor Pieter en Saartje, nam die laatste onder lichte dwang van Pieters ex An weer de trein naar Londen. Alleen lijkt Saartje zich niet zo snel gewonnen te geven… In het derde seizoen duikt ze namelijk plots terug op in Antwerpen. De vraag is of ze de reden van haar plotse vertrek wel geheim zal kunnen houden voor de vriendengroep…

Een vurige kinderwens en eeuwige twijfels

Dat haar comeback flink wat teweeg zal brengen, staat vast, maar ondertussen doorzwemmen ook de anderen diepe watertjes. Tinne en Bart bijvoorbeeld! De eeuwige ruziemakers zijn hun breuk nog volop aan het verwerken wanneer Tinne plots ontdekt dat ze zwanger is. Een nieuwtje dat het duo misschien terug dichter bij elkaar zal kunnen brengen, maar de groep dan weer zal verdelen. Alex en Elias zijn namelijk volop hun trouwfeest aan het voorbereiden, maar door de onverwachte zwangerschap van Tinne steekt hun kinderwens steeds feller de kop op.

Last but not least is er nog Nora! Zij vond dan weer wel de liefde bij Hans. De twee lijken steeds dichter naar elkaar toe te groeien, maar toch lijkt Nora te twijfelen. Zal het leeftijdsverschil tussen hen een eeuwige spelbreker blijven?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer leuk nieuws!

Benieuwd of de brokken nog gelijmd kunnen worden? Een precieze uitzenddatum voor het derde seizoen is nog niet bekend, maar ‘Dertigers’ zal later dit voorjaar opnieuw op de buis te zien zijn. En Eén heeft meteen nog een extra leuk nieuwtje: dit seizoen zal niet het laatste zijn, want de zender werkt momenteel al druk aan het vierde seizoen!

Lees ook: