Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Ik wou het niet erger maken dan het was.’

PREVIEW: tranen en berouw in ‘Boer zkt Vrouw’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De romantische weekendjes zitten erop in ‘Boer zkt Vrouw’. Sommige hartjes werden nog een beetje meer veroverd, andere werden dan weer gebroken. De vraag die aanstaande zondag dan ook op ieders lippen brandt, is uiteraard ‘Wie is er (nog) samen?’. Bij boer Stef vloeien er alvast enkele tranen…

Mochten de zomerse temperaturen het niet verraden, zouden we haast durven denken dat de romantische weekendjes er nog maar net opzitten in ‘Boer zkt Vrouw’. Kijkend Vlaanderen leefde dan ook intens mee met het (turbulente) datingleven van Jef, Stef, Cathy, Kevin en Raphaël. Er werd volop kennisgemaakt, er hing liefde in de lucht én er werd zelfs passioneel gekust. In realiteit liggen die televisieopnames al zes maanden achter ons en kan er nu dus al iets meer verteld worden over de relatiestatus van de boeren.

Dina Tersago heeft iedereen opgetrommeld om te vertellen wat er sinds de romantische weekendjes allemaal gebeurd is. Uiteraard kregen ook alle uitverkorenen een uitnodiging in de bus om hun kant van het verhaal te kunnen vertellen. Wie de liefde nu écht gevonden heeft, blijft tot zondagavond een groot vraagteken. Al lost VTM al wel een teaser die meer duidelijkheid brengt rond de hachelijke situatie waarin boer Stef zich aan zee bevond.

‘Sympathieke “ket”’

Met een gocart over de zeedijk zoeven, lekker tafelen… De sfeer zat aanvankelijk goed bij Leen en veeboer Stef, maar toch sloeg de twijfel toe bij die laatste. Aan het einde van de trip moest Stef dan ook alle moed bij elkaar rapen om aan Leen te bekennen dat hij geen gevoelens had voor haar. Die boodschap sloeg in als een bom bij Leen, die tijdens hun restaurantbezoekje in tranen richting het toilet vluchtte.

Stef zat duidelijk in met Leen en blijkt na de trip toch nog contact te hebben gezocht met z’n reismaatje. Leen weet ondertussen dat Stef haar daarmee geen valse hoop wilde geven en alleen maar goede bedoelingen heeft. Een uitspraak die Stef duidelijk emotioneel maakt. ‘Ik voelde mij heel schuldig over hoe alles gelopen is en ik wilde haar alleen maar troosten. Ik was bezorgd om haar en wilde weten hoe het met haar was’, verduidelijkt Stef. Boer Raphaël herkent zichzelf helemaal in het gedrag van Stef en geeft hem dan ook snel een knuffel.

Hoe de reünie verder verloopt ontdek je aanstaande zondag om 19u55 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '