Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Maar eerst duikt de mama van Jens nog even op!

PREVIEW: deze bekende Vlaming mag deze week helpen in ‘Wie Zoekt Die Wint’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In de vijfde aflevering van ‘Wie Zoekt Die Wint’ is de familie Verbergt uit Torhout aan de beurt. En dat belooft totale chaos te worden. In een preview zien we alvast dat ze hulp krijgen van één bekend gezicht. Alleen duikt eerst Jens’ mama op voor de helpende hand in kwestie onthuld wordt.

Komende zaterdag verbergt Jens Dendoncker samen met de verstoppers opnieuw € 100.000 in het huis van een gezin. Het gaat om de familie Verbergt uit Torhout, waarbij mama Nancy, haar kinderen en de grootouders hun hele huis ondersteboven laten halen. In de woning zijn er heel wat verstopplekken te vinden.

Alles over series en films lezen? Je vindt al het nieuws hier.

Ballenbad

Zo komt in de berging de pot met augurken van pas en verstopper Anke steekt ook geld in een versgebakken cake en een uitgehold stuk zeep. Henk daarentegen verstopt dan weer in de kachel een houtblok vol cash en in de diepvries een geldpizza. Hij laat ook een groot cadeau achter. De leukste manier van verstoppen deze week? De zolder die is omgetoverd tot een gigantisch ballenbad. In enkele van de ballen zit geld!

De slaapkamer van oma en opa kan trouwens blijkbaar nog wat afwerking gebruiken, dus installeert Henk een gigantische blauwe verfbom. ‘Ik zal er wel voor zorgen dat het hier geverfd wordt.’ Hoe langer het gezin op de knop drukt, hoe meer geld én hoe meer verf. Maar het gaat helemaal mis, want iemand laat de kleerkast van oma en opa openstaan. Uh-oh…

Tenslotte mag het gezin ook een hulplijn inschakelen. Ze mogen kiezen tussen hun dochter Justine, al moet die wel een speciale bril waarmee ze alles ondersteboven ziet dragen of een bekende Vlaming. In onderstaande preview ontdekken we om welk bekend gezicht het gaat. Maar voor die onthuld wordt, verschijnt eerst nog de mama van Jens op het toneel…

De vijfde aflevering van ‘Wie Zoekt Die Wint’ is zaterdag 29 april om 20u25 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '