Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Beseft die wel wat ze zegt?’

PREVIEW: Bart en Kinga krijgen slappe lach door muggenziften van kandidaat in ‘Blind Gekocht’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Bart en Kinga helpen in ‘Blind Gekocht’ Lien en Christine bij het verwezenlijken van hun droom: een B&B. Helaas is de laatste héél kritisch. Haar onrealistische eisen zorgen ervoor dat de makelaar en interieurarchitect de slappe lach krijgen.

Mama Christine en dochter Lien willen samenwonen in een kangoeroewoning. Dat is op zich al een uitdagende opdracht, en daar komt nog eens bij dat er ook een B&B in het huis moet komen én dat dit alles het liefst in het centrum van Brugge ligt. Ze hebben voor dit project een budget van 640.000 euro. Een ferme klus dus voor makelaar Kinga en interieurarchitect Bart.

Onrealistische eisen

Ze haalden allebei alles uit de kast en hebben naar hun mening hét ideale pand gevonden. Lien en Christine nemen een eerste kijkje in de woning, maar vooral die laatste is totaal niet onder de indruk. Kinga en Bart kijken op een schermpje toe hoe de vrouw werkelijk alles afbreekt. Een mens zou ervan beginnen huilen, maar het tweetal krijgt er net de slappe lach van omdat Christines eisen gewoonweg onrealistisch zijn.

Zo willen de dames de keuken helemaal naar voren plaatsen in het pand. ‘Beseft die wel wat ze zegt’, aldus Bart. ‘Daar liggen geen leidingen ofzo hé! Dan moet je alles openbreken!’ Eén ding is zeker: met het budget dat de vrouwen hebben blijft er niet heel veel geld meer over om álles onder handen te nemen.

Alleenstaande mama

Verder gaan Kinga en interieurarchitecte Kelly op zoek naar een huis voor alleenstaande mama Talia en haar dochtertje Jaida. Ze willen graag in de regio van Gent een stekje waar ze vooral geen last hebben van vocht. Haar budget is 210.000 euro, maar dat is niet veel voor deze regio. Het is een moeilijke zoektocht en Kinga en Kelly bezoeken heel wat woningen in 9000 en omstreken, maar helaas zijn die niet in goede staat. Ze houden gelukkig de moed erin en in Gavere botsen ze op een unieke kans.

‘Blind Gekocht’ zie je elke donderdag om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '