Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Maak kennis met boerin Cathy en boeren Stef en Raphaël.

PREVIEW: dit zijn de eerste deelnemers uit ‘Boer zkt Vrouw’

Dewy De Leeneer

Na meer dan een half jaar is het eindelijk zover: de identiteiten van de boeren uit het 15de seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ worden eindelijk onthuld. Op zondag 19 februari zal kijkend Vlaanderen te weten komen wie er achter de mysterieuze portretten van de boeren en boerin schuilgaat. De 37-jarige Cathy uit Tielt-Winge, de 29-jarige Stef uit Lier en de 26-jarige Raphaël uit Gooik geven ons alvast een voorproefje.

Boerin Cathy (37) uit Tielt-Winge

Voor boerin Cathy (37) uit Tielt-Winge kan de zoektocht naar een man in haar leven niet snel genoeg beginnen. Momenteel is haar grote lover haar hondje Vince, maar daar hoopt ze snel verandering in te brengen met ‘Boer zkt Vrouw’. ‘Ik heb mijn ding al gevonden met de kinderboerderij die ik uitbaat, maar mis de vent van mijn dromen nog. De liefde mag komen. Mekaar graag zien, kriebels in de buik, kusje hier en daar, samen eten,... Dat nestgevoel, ik ben er wel aan toe. Dit kan day one van een ander leven zijn, ik ben er echt hélemaal klaar voor’, klinkt het bij de enthousiaste boerin. En komt dat even goed uit, want Dina Tersago verzamelde een hele hoop mannen die Cathy zien zitten. ‘Het is een droomvrouw hé’, klinkt het bij één van de kandidaten. Benieuwd of de vonk bij Cathy ook zo snel overslaat!

Melkveeboer Stef (29) uit Lier

Joviale melkveeboer Stef (29) uit Lier denkt de zenuwen onder controle te hebben, tot het moment dat hij oog in oog komt te staan met maar liefst veertig charmante aanbidsters. De boer is gesetteld en zoekt een vrouw om zijn liefdesnestje op de boerderij mee te delen, maar dat ging niet zoals gepland. ‘Ik dacht dat dat lief vanzelf zou komen, maar die laat op zich wachten’, vertelt hij. De spanning is te snijden, want de boer krijgt vlak voor de ontmoeting een heuse stressvlaag over zich heen. Als dat maar goed komt!

Hoefsmid Raphaël (26) uit Gooik

Een stoere hoefsmid met een chique motor: Raphaël (26) weet vrouwenharten sneller te doen slaan. ‘Ik heb wel graag een man wiens ballen zijn ingezakt. Die een beetje pit heeft, snap je?’, klinkt het bij een van de nieuwsgierige kandidates. Dina is volledig weg van de charmante boer: ‘Zo’n schat van een man verdient een fantastische madam aan zijn zijde. En daar ga ik hem bij helpen’, vertelt de presentatrice. Welk gezicht er achter de helm schuilt, komen we zondag te weten.

Op de reveal van de andere twee boeren is het nog een weekje wachten. Of Cathy, Stef en Raphaël in de smaak vallen bij de kandidaten, zien we in de eerste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ op zondag 19 februari om 19u55 bij VTM en VTM GO.

Lees ook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '