Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM/Warner Bros.

Lisa mist haar grote liefde…

Van ‘Lisa’ tot ‘De Vermeires’: met deze tv-programma’s kruip je voor de buis

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is alweer een nieuwe week! En terwijl deze dankzij 14 februari, ofte Valentijnsdag helemaal in het teken van de liefde staat, is er ook nog altijd meer te zien dan enkel romcoms. Zo gaan deze week de nieuwe afleveringen van ‘Lisa’ van start en is het nieuwe programma ‘De Vermeires’ te zien op tv.

Lisa

In de nieuwe afleveringen van ‘Lisa’ zien we dat het hoofdpersonage helemaal kapot is van de dood van haar grote liefde Jonas. Ze keert terug uit Spanje en wordt geconfronteerd met de lege loft. Ondertussen zit Reinhout met veel vragen over de dood van Jonas en besluit hij verdachte Mario Buysse een bezoekje te brengen in de gevangenis. De ruzie tussen Elke en Olivia begint de spuigaten uit te lopen en bedenkt Elke een plan met Vic om haar eigen hachje te redden.

Vanaf 13 februari van maandag tot donderdag om 18u20 op VTM.

© VTM

Tussen oorlog en leven

Het afgelopen jaar trok Rudi Vranckx naar drie verschillende conflictgebieden. Daarbij neemt hij telkens twee bekende Vlamingen mee. Met ‘#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac en Karrewiet-anker Meryem El Mandoudi reist hij naar Oekraïne, met Kristel Verbeke en Otto-Jan Ham naar Libanon en met Wim Lybaert en kinderchirurg Erwin Van der Veken (’Topdokters’) naar Israël en de Gazastrook. Hoe beleven zij de oorlog wanneer ze er voor het eerst van dichtbij mee geconfronteerd worden?

Vanaf 15 februari elke woensdag om 20u40 op Eén en VRT MAX.

© VRT

Magic Mike XXL

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights.

Donderdag 16 februari om 20u55 op Play5.

© Warner Bros.

De Vermeires

Pater familias Jacques (71), zoon Maxime (23), dochter Julie (24), Julie’s vriend Laurins (28) én Julie’s labradoodle Sunny (1) in ‘De Vermeires’ een exclusieve inkijk in hun privéleven.

Vanaf 18 februari elke zaterdag om 20u20 op VTM.

© VTM

Boer zkt vrouw: blind verliefd

Dina Tersago zoekt opnieuw een tof lief voor vier boeren en één boerin. Maar dit jaar kent de zoektocht naar de ware liefde volgens VTM een grillig verloop: keuzemomenten die niet verlopen zoals gepland, beslissingen waarop wordt teruggekomen en een gespannen sfeer op (minstens) één van de boerderijen.

Vanaf 19 februari elke zondag om 19u55 op VTM en op VTM GO.

© VTM

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '