Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het symboliseert zijn grootste kick van de hele reis.

PREVIEW: Sam laat heel bijzondere tattoo zetten in ‘Expeditie Gooris’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen Shania en Kenji nemen jullie in ‘Expeditie Gooris in Amerika’ mee op hun onvergetelijke vakantie. Als blijvend aandenken aan de fantastische reis laat de pater familias een wel heel bijzondere tattoo zetten in Las Vegas.

Sam Gooris had in het begin van hun toer door Amerika één grote wens: een wilde beer in het echt zien. De eerste afleveringen leek het er sterk op dat hij van een kale reis zou terugkeren, want ondanks hun gekochte berenspray was er geen spoor van het dier. Tot de familie nietsvermoedend in de auto op weg naar hun volgende bestemming in de bossen een exemplaar spotte!

Tranen van geluk

Tot groot blijdschap van Sam die hysterisch begon te roepen achter het stuur en zijn traantjes van geluk niet meer kon bedwingen. Een onvergetelijk moment én een hoogtepunt van de trip. Het moment inspireerde Sam voor zijn allernieuwste tattoo. Kelly en hij stappen in Las Vegas een tattooshop binnen en daar vindt hij de perfecte tekening.

In Venetië liet hij een kompas zetten en dit keer koos hij een beer. ‘Iedere tattoo moet een betekenis hebben’, aldus de zanger. ‘Dat was voor mij de grootste kick van de hele reis. Dat vat heel die reis samen: krachtig, tof en schoon!’ Hij is alleszins supertevreden met het resultaat.

Verder is het vooral zweten geblazen, want de familie brengt een bezoekje aan Death Valley op de warmste dag die daar ooit gemeten is: 53 °C.

‘Expeditie Gooris in Amerika’ zie je elke dinsdag om 21u45 op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '