Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De broer van Jennifer doet een prachtig eerbetoon aan hun overleden vader.

PREVIEW: Julie vraagt Jennifer ten huwelijk tussen de bananenplantages in Tenerife

Dewy De Leeneer

In het nieuwe VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ begeleidt Ruth Beeckmans acht koppels in hun avontuur van een onverwacht huwelijksaanzoek tot amper 24 uur later ook hun bruiloft. Deze week, op Valentijnsdag, krijgen we te zien hoe Julie (30) haar vriendin Jennifer (40) ten huwelijk vraagt.

Dinsdagavond 14 februari, op Valentijnsdag, trakteert Ruth Beeckmans ons op een waar liefdesverhaal. In ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ vraagt de West-Vlaamse Julie haar vriendin Jennifer ten huwelijk op het zonnige eiland Tenerife. Na een vriendschap van achttien jaar hebben ze nu drie jaar een relatie. De twee vonden na een redelijk hobbelig parcours bij elkaar de grote liefde en wonen ondertussen gelukkig samen.

Het koppel droomt van een strandhuwelijk en doet bakken inspiratie op door te kijken naar verschillende trouwprogramma’s. Wat Jennifer niet weet, is dat haar wife to be zelf plannen smeedt en samen met presentatrice Ruth Beeckmans een droomhuwelijk organiseert.

Julie en Jennifer verloving
© VTM

Een perfecte setting

Julie en Jennifer trekken samen naar het zonnige Tenerife, waar Julie na een romantisch tochtje te paard de hand van haar vriendin vraagt tussen de prachtige bananenplantages. ‘Toen we hier aankwamen vond ze het hier zo mooi, bijna te mooi om waar te zijn. De setting is gewoon té perfect, dus in haar ogen moest er gewoon iets gebeuren’, klinkt het.

Daar stoppen de verrassingen niet. Het verhaal wordt nog emotioneler als blijkt dat Jennifers broer het koppel zal weggeven. Hij doet dat in de plaats van zijn overleden vader en heeft daarvoor diens pilotenstrepen op zijn hemd gespeld. Het belooft een liefdevolle en emotionele aflevering te worden!

De nieuwe aflevering van ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ is op 14 februari om 20u35 bij VTM en op VTM GO te bekijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '