Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Cuteness overload!

PREVIEW: Sunny krijgt verjaardagsfeestje met zijn hondenvriendjes in ‘De Vermeires’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan komende zaterdag naar de eerste aflevering kijken van de nieuwe realityreeks ‘De Vermeires’. De schattige labradoodle Sunny van Julie en Laurins vierde zijn eerste verjaardag en dat werd uiteraard gevierd in stijl.

In de nieuwe realityreeks ‘De Vermeires’ krijg je een inkijk in het leven van Jacques Vermeire, zijn zoon Maxime, dochter Julie en haar vriend Laurins. Die laatste twee hebben een überschattige labradoodle Sunny en die mocht één kaarsje uitblazen. Omdat Julie haar verjaardag graag met haar vrienden viert, kwam ze op het geniale idee om ook een feestje voor Sunny te geven met zijn hondenvriendjes.

Poolparty

‘Er komen zeven andere honden. Zelfs twee echte broertjes van Sunny én een halfbroertje zullen er zijn’, vertelt Julie enthousiast. ‘Ze hebben mekaar niet meer gezien sinds Sunny het nest verlaten heeft, dus ik vind dat wel heel spannend.’ De festiviteiten (inclusief een heuse poolparty!) vinden plaats in de tuin van pater familias Jacques. Hij wilde eigenlijk oorspronkelijk niet dat er een hond in huis zou komen, maar ondertussen is hij ook helemaal gek op de fluffy viervoeter. Hij denkt zelfs al aan verdere gezinsuitbreiding voor zijn dochter. ‘De volgende stap is kleinkinderen’, zegt hij al lachend.

Bijzondere plek

Niet enkel Sunny, maar ook Julie krijgt een grote verrassing. Ze is twee jaar samen met Laurins, en die laatste wil haar in de bloemetjes zetten. Hij organiseert een romantisch etentje in het restaurant van zijn tante en nonkel. Deze plek is bijzonder voor het koppel, want ze hadden er hun allereerste date.

de vermeires
© VTM

‘De Vermeires’ zie je vanaf 18 februari elke zaterdag om 20u20 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '