Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ze hebben mijn hart gebroken”, aldus een van de boeren.

ZIEN: Dina Tersago maakt je warm voor het meest dramatische ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen tot nu toe

Annelies Hart

Als Dina Tersago haar rubberen laarzen uit de kast haalt, weten we allemaal hoe laat het is. Vanaf februari gaat ze terug op zoek naar liefde tussen het hooi. In ‘Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd’ zoeken vier boeren en één boerin naar een levenspartner en dat gaat gepaard met de nodige drama.

Dina Tersago is al jaren dé matchmaker onder de landbouwers en ook dit jaar doet ze die titel weer eer aan. Vanaf 19 februari zoekt de presentatrice opnieuw een tof lief voor vier toffe boeren en één boerin. Het ging er dit seizoen net een tikkeltje anders aan toe, want de boeren en boerin lieten hun gezicht nog niet zien! Pas tijdens de eerste aflevering maken we kennis met Raphaël (26), Cathy (37) en Stef (28), en tijdens de tweede met Kevin (28) en Jef (33). Een verrassend concept dat de zoektocht naar de liefde nét dat tikkeltje heftiger maakt.

De presentatrice laat in de teaser namelijk weten dat dit jaar een van de meest bewogen edities tot nu toe was. Keuzemomenten die niet verlopen zoals gepland, beslissingen waarop wordt teruggekomen, een gespannen sfeer op (minstens) één van de boerderijen. ‘Ze hebben mijn hart gebroken. Ze hàdden het nog niet eens en toch hebben ze het in stukken uit mekaar geslagen’, klinkt het bij een van de boeren. Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ wordt er een met heftige emoties.

Bekijk ‘Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd’ vanaf zondag 19 februari om 19u55 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '