Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Verder is er plaats voor geflirt, diepe gesprekken en heel wat complimentjes.

PREVIEW: donderwolken boven huwelijk van Jolien en Brecht in ‘Blind Getrouwd’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Blind Getrouwd’ nam dit seizoen een vliegende start, want het lijkt erop alsof alle koppels een match made in heaven zijn. Er werd al heel wat gelachen, geplaagd, geknuffeld en zelfs gekust. Toch botsen enkele duo’s in de komende aflevering op de eerste hobbeltjes.

De vier koppels uit ‘Blind Getrouwd’ stapten de vorige afleveringen in het huwelijksbootje, hadden een heerlijk trouwfeest én vertrokken op een deugddoende huwelijksreis naar Rhodos waar ze elkaar volop beter leren kennen. Bij Jolien en Brecht leek alles van een leien dakje te gaan. De vorige aflevering eindigde met een diepgaand gesprek waarin de twee het zelfs al hadden over kinderen.

Tranen

In de komende aflevering gaan ze met de quad rijden en ook daar groeien ze dichter naar elkaar toe, want Jolien weet haar hubby op een positieve manier te verbazen met haar rijvaardigheden. Toch botsen de tortelduifjes blijkbaar ook op hun eerste moeilijke moment. We zien in een preview hoe Brecht het voor de camera plots heel moeilijk krijgt en in tranen uitbarst. ‘Het voelde tot nu toe altijd aan alsof er niets kon mislopen’, zegt hij heel emotioneel. ‘We zien wel hoe het gaat.’

Verward en gekwetst

De andere koppels hebben ook toffe activiteiten op de planning staan. Zo gaan Emma en Emile duiken. Die laatste heeft al enige ervaring, terwijl Emma het toch niet helemaal vertrouwt. Emile to the rescue om zijn vrouwtje gerust te stellen en haar over haar angst heen te helpen. De complimentjes vliegen in het rond bij de twee en hun band wordt steeds maar hechter. Tot Emile een bepaald onderwerp aansnijdt waardoor Emma wat verward en gekwetst achterblijft.

Lachebekjes Isabelle en Matthieu gaan parasailen en gaan op hetzelfde elan verder: elkaar plagen en veel liefde vragen. Naast de mopjes is er dit keer ook plaats voor wat meer diepgaandere gesprekken. Brengt dit hen nog dichter bij elkaar of duiken ook hier de eerste verschillen op?

Ook Fleur en Alexander durven zich steeds meer openstellen naar elkaar toe. Die laatste toont dat hij een echte gentleman is en brengt Fleur in het hete Rhodos haar favoriete drankje bij het ontbijt: een warme chocolademelk. Het zit ‘m in de kleine dingen! Verder staat er voor hen een eerder grappige uitstap op het programma.


De koppels komen voor de eerste keer tijdens de huwelijksreis eens samen voor een groepsdiner. Het ideale moment voor de mannen en vrouwen om elkaar apart te nemen en uit te horen. Wat vinden ze tot nu toe van hun partner, is er al sprake van vlindertjes en botsten ze al op eventuele rode vlaggen?

‘Blind Getrouwd’ zie je elke maandag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '