Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Mogen wij ook eens meedoen met deze knotsgekke proeven?!

PREVIEW: waterballonnen en een kletsnatte Bart Kaëll bezorgen de broers Coppens de slappe lach in ‘The Big Bang’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Staf en Mathias Coppens testen de stalen zenuwen van BV-duo’s aan de hand van enkele uitdagende en hilarische proeven in het knotsgekke nieuwe programma ‘The Big Bang’. Dit keer zorgt een proef met waterballonnen ervoor dat de broertjes de slappe lach krijgen.

Komende zaterdag betreden opnieuw drie BV-duo’s de Coppens-arena. De eer is dit keer weggelegd voor Ann Van Elsen & Bart Kaëll, Klaasje Meijer & Loïc Van Impe en Guga Baúl & Dimitri Leue. Ann is in de wolken met haar koppelpartner. ‘Ik heb je ooit fanbrieven gestuurd, maar ik wist niet dat je mama die allemaal beantwoordde’, lacht Ann.

Een van de broertjes vertelt over het nieuwe programma en nog veel meer: Staf Coppens (42): ‘Ik zal nooit iemand zijn die zichzelf in de spiegel ziet en denkt: wat een knappe vent’

Klunzige bewegingen

Of ze na de proeven nog zo’n grote fan zal zijn van de schlagerzanger valt nog af te wachten. In een grappige preview is alleszins te zien dat hij er niet zo veel van bakt. Ann moet met pijlen waterballonnen kapotschieten waarvan de inhoud in een kom op Barts hoofd moet terechtkomen. Helaas blijft er niet veel water meer over door diens klunzige bewegen en eindigt hij vooral met kletsnatte kleren. Wij zijn niet de enigen die het tafereel hilarisch vinden, want ook de broertjes Coppens krijgen de slappe lach.

Hoogtevrees en acrobatie

Loïc en Klaasje blijken een explosief team te zijn dat barst van energie. Helaas vergeten ze hierdoor soms wat tactisch te denken, en laat dat nu net zijn wat deze uitdagende proeven wel vergen. Ondertussen worstelt Dimitri met zijn hoogtevrees terwijl zijn spelpartner Guga net de acrobaat in zichzelf loslaat. Dat de heren ook best blijven communiceren, zijn ze dan wel weer uit het oog verloren. Dat belooft!

‘The Big Bang’ zie je elke zaterdag om 20u30 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '