Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik weet hoe het voelt’, klinkt het bij de coach.

PREVIEW: Coely kan tranen niet bedwingen na herkenbaar verhaal in ‘The Voice Kids’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Morgenavond kunnen we van de derde blind auditions van ‘The Voice Kids’ smullen. Maar liefst twaalf talenten zullen dan met goeie moed het podium opstappen en de coaches proberen te overtuigen van hun kunnen. Een van hen is de 14-jarige Tiana uit Oost-Vlaanderen. Haar aangrijpend en herkenbaar verhaal weet coach Coely alvast tot tranen toe te bewegen.

Van ‘De Roos’ van Ann Christy tot ‘Better Off Alone’ van Berre: de kandidaten van ‘The Voice Kids’ kiezen volop voor emotionele nummers in de komende aflevering. Ook Tiana zal een breekbare versie van ‘Lost Without You’ van Freya Ridings brengen. Haar stem zal de coaches al vanaf de eerste noot weten te ontroeren, maar het aangrijpende verhaal dat ze daarna deelt, laat echt niemand onberoerd.

Muziek als steunpilaar

Tiana vertelt over het moeilijke jaar dat ze achter de rug heeft. Vooral op school dan. ‘Ik had het gevoel dat ik nergens bij hoorde, ik kon bij niemand terecht, elke stoel in de klas was bezet en tijdens de middag zat ik alleen. Muziek heeft me door deze periode geholpen.’ ‘The Voice Kids’-coach Coely herkent zich in dit aangrijpend verhaal en kan haar tranen dan ook niet bedwingen als ze feedback wil geven. ‘Ik weet hoe het voelt om nergens bij te horen’, klinkt het.

Je ziet Tiana’s auditie morgen om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '