Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ella Leyers, Pedro Elias en Barbara Sarafian en de andere juryleden zijn allemaal uit op Eriks job als presentator…

TRAILER: startdatum ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ wordt aangekondigd met ludiek filmpje

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Afgelopen zondag kregen we al een teaser voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Ondertussen is de volledige video de wereld ingestuurd én weten we eindelijk ook wanneer de nieuwe afleveringen uitgezonden worden.

De afgelopen weken werden de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ beetje bij beetje aangekondigd. Het is al bekend dat bekende gezichten zoals stand-up comedian Alex Agnew, presentatrice en voormalig Miss België Annelien Coorevits en YouTube-fenomeen Average Rob zullen quizzen in dit seizoen. Maar het lijstje is nog niet volledig. De komende tijd worden ook de andere namen onthuld.

Intussen is er een trailer de wereld ingestuurd voor het 21ste seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ en die is héél ludiek. We zien namelijk dat juryleden zoals Jennifer Heylen en Ella Leyers zijn uitgenodigd om te dineren in een kasteel met Erik Van Looy. Aan tafel doet hij een aankondiging.

Presentator

‘Het is geen geheim dat wanneer ik ermee stop, iemand van jullie mij zal opvolgen als presentator. Beste juryleden, ik heb een keuze gemaakt. Na twintig jaar als presentator van De Slimste Mens Ter Wereld, kies ik…’ En dan kondigt hij aan dat hij er nog twintig jaar bij doet, tot hij stikt in een radijsje (een verwijzing naar zijn deelname naar ‘The Masked Singer’?). Vervolgens proberen alle juryleden op de meest creatieve en gewelddadige manieren Eriks sleutel te bemachtigen. Wanneer James Cooke Erik vastgrijpt als schild redt hij hem onbedoeld van de dood!

Nee, Erik Van Looy stopt er dus niet mee! ‘Geen haar op mijn hoofd – ook al zijn daar inmiddels een paar grijze tussen – dat eraan denkt om de quiz aller quizzen door iemand anders te laten presenteren. Of ik er effectief nog twintig zal presenteren, lijkt me wat optimistisch te zijn, maar aan opvolgers geen gebrek om die rol van me over te nemen’, staat te lezen in het persbericht. We zien Erik dus terug in het 21ste seizoen en ondertussen weten we ook wanneer! Vanaf maandag 16 oktober om precies te zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '