Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Om het helemaal gênant te maken, denken ex-miss Nele en haar man dat Bockie een ongepaste opmerking maakt!

PREVIEW: Bockie De Repper betrapt zichzelf op seksistische gedachtegang in ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Bockie De Repper ging in het tweede seizoen van ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ al langs bij gezinnen in Brugge, Tienen en Lier. In een nieuwe aflevering maakt hij een stop in Brasschaat, waar hij een seksistische én ongepaste opmerking maakt. Of toch niet?

In een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’, dat vanaf nu op donderdag op VTM 2 te zien is, schuift Bockie De Repper bij een gezin aan tafel in Brasschaat. Hij maakt kennis met ex-miss Nele Somers, haar man en zoontje.

Voor Bockie ziet het duo er carrièregericht uit en daar heeft hij gelijk in! Neles man werkt namelijk in bouwbedrijf en Nele runt een advocatenkantoor in Antwerpen. Wat voor de foodie meteen goed van pas komt, want naar eigen zeggen heeft hij een verjaardagsfeestje gegeven en is er vanalles misgegaan.

Seksistisch?

Bockie is verrast en onder de indruk dat blondine Nele juriste is en haar eigen kantoor met veertien advocaten heeft. En dat is te horen aan zijn reactie. De foodie betrapt zichzelf erop dat hij bij het nieuws een seksistische gedachtegang heeft. ‘Ben ik nu per ongeluk seksistisch? Dat kan. Ik zei “amai” omdat jij een jonge, blonde vrouw bent.’ Nele vindt het niet seksistisch en geeft toe dat het inderdaad nog niet zo gebruikelijk is.

‘Ik merkte het aan mijn reactie’, geeft Bockie toe, maar Nele en haar man verstaan iets anders dan reactie waardoor het wel heel gênant wordt. Ze dachten namelijk dat hij ‘erectie’ zei… Hoe Bockie zich daaruit redt, zie je hieronder!

‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ is wekelijks op donderdag te zien bij VTM 2 en ook op VTM GO+.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '