Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Ik ga jullie missen’, klinkt het bij de afvaller.

Deze hobbychef moet de keuken van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ verlaten

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De achtste aflevering van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ zit erop en dat betekent dat de chefs al over de helft van hun parcours zitten. Hoewel iedereen weet dat het kookavontuur elk moment ten einde kan komen, doet het toch pijn als het moment eenmaal daar is. ‘Ik ga jullie missen’, klinkt het dan ook bij de afvaller van gisteravond.

De hobbychefs hadden er al twee loodzware proeven opzitten, dus besloot de jury het in de aflevering van gisteren wat rustiger aan te doen. Al bleek dat een understatement te zijn. De chefs mochten hun creativiteit de vrije loop laten gaan en een next level croque-monsieur op het bord toveren.

Alles kon en alles mocht, zelfs brood was geen must. Lynn Van den Broeck bleek de ster van de croques te zijn en ook Linde wist de jury te verrassen. Boris, Cath, Hakim en Wim moesten dus uiteindelijk de zwarte schorten aantrekken voor de beruchte cook-off.

Een kommetje troost

In die eliminatieproef moesten de hobbykoks een heerlijke kom soep maken. De bouillon kregen ze alvast cadeau van de jury. Wat ze verder met deze basis zouden uitspoken, lag volledig in hun handen. Van een Italiaans soepje tot een Aziatische versie: de hobbykoks deden hun uiterste best om in dertig minuten tijd een topgerechtje te serveren. Helaas bleek Cath Luyten dan toch de slechtste leerling van de klas te zijn en moest ze ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ dus verlaten.

‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’, elke maandag en woensdag op GoPlay en Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '