Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Als je dat op een normale date doet, lopen de mannen gillend weg’, klinkt het bij Jolien.

PREVIEW: eerste keren en kinderwensen op huwelijksreis in ‘Blind Getrouwd’

Dewy De Leeneer

Dat de vier koppels en hun vrienden en familie er in de vorige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ een lap op hebben gegeven, zagen we in het grootste huwelijksfeest ooit van het programma. Van blote billen tot een dansende opa: het plezier en geluk spatte ervan af. In de vierde aflevering vertrekken de tortelduifjes op huwelijksreis naar het Griekse eiland Rhodos.

Jolien en Brecht, Emma en Emile, Isabelle en Matthieu en Fleur en Alexander hunkeren naar wat tijd doorbrengen met elkaar. Waar beter doen de kersverse ‘Blind Getrouwd’-koppeltjes dat dan op een romantisch Grieks eiland met de zon op hun snoet? Laat die huwelijksreis maar snel beginnen!

Eerste keren en angsten overwinnen

Jolien en Brecht genieten van een drijvende ontbijtmand met hun voetjes in het zwembad, terwijl Emma en Emile zélf achter het fornuis verdwijnen. Ze volgen een kookworkshop waarin ze heerlijke moussaka leren maken. Je leert elkaar pas écht kennen in de keuken, toch? Of is een ritje met de jeep de ultieme beproeving? Isabelle en Matthieu ontdekken het tijdens een avontuurlijke rondtour door het eiland.

Fleur en Alexander wagen zich allebei aan een eerste keer: Alexander kruipt voor het eerst in zijn leven een paard op voor een betoverend ritje aan de Egeïsche Zee, en Fleur staat oog in oog met haar hoogtevrees tijdens een sessie rotsklimmen. Lukt het Alexander om zijn echtgenote te ondersteunen?

© VTM

Kinderwensen en endorfines

Zo op reis gaan met iemand die je nog maar nét kent, is dat niet eng? Voor Brecht valt dat alleszins goed mee: ‘Dit is een van de mooiste momenten van mijn leven, heb ik de indruk. Al die dingen die ik nu allemaal meemaak, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Dat zijn endorfines in mij die loskomen, ik kan daar niet meer tegen… Ik kan niet meer stoppen met lachen.’

Even later hebben Brecht en zijn echtgenote Jolien een erg openhartig gesprek over kinderen. ‘Als je dat op een normale date doet, lopen de mannen gillend weg. Het voelde veilig om dat in deze setting te bespreken, want een man die geen kinderwens heeft, stond op mijn lijstje no go’s’, klinkt het bij Jolien. Gelukkig ziet ook Brecht het zitten: ‘Als alles goed blijft gaan tussen ons, als we zouden samenwonen en echt gelukkig zijn, kan het ook bij ons snel gaan. Je weet dat niet, hé.’ Dat de twee newlyweds elkaar volledig begrijpen, wordt dus snel duidelijk!

Hoe de koppels het ervaren om zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 met elkaar door te brengen, ontdek je maandag om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '