Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Uiteraard komt ook de huwelijksnacht ter sprake!

PREVIEW: Ingeborg neemt poolshoogte bij de pasgetrouwde koppels in ‘Blind Getrouwd’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Nu de vier huwelijken voltrokken zijn, wordt het hoog tijd om de beentjes los te gooien. Vanavond kan kijkend Vlaanderen in een gloednieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’ dan ook smullen van het grote trouwfeest. Voordat iedereen aan het feesten slaat, polst Ingeborg graag of de vibe nog goed zit bij de koppels.

Of de papa’s deze week opnieuw met de aandacht zullen gaan lopen, valt nog af te wachten. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat de pasgetrouwde koppels alle remmen los zullen gooien op hun langverwachte trouwfeest. Vrienden en familie trekken dan ook massaal naar kasteeldomein T’Rest in Pepingen, waar de vier koppels zich opmaken voor hun XL-trouwfeest.

Hoewel elk koppel de liefde zal vieren in een eigen feesttent, is er dus wel de mogelijkheid voor gezamenlijk overleg tussen het feesten door. Ingeborg kan het dan ook niet laten om voor al dat feestgedruis even poolshoogte te nemen bij de koppels. Hoe kijken ze terug op de voorbije zenuwslopende uren? En is iedereen nog steeds even gelukkig?

Bloempje geplukt

Bij Emma en Emile vallen de woorden ‘tof’ en ‘leuk’ al snel. Ook bij Jolien en Brecht vallen er alleen maar positieve opmerkingen te rapen. De twee tortelduifjes benadrukken hoe de rust over hen heen daalde vanaf het moment dat ze elkaar zagen. Het geluk spat er momenteel bij alle koppels van af, zo erg zelfs dat Ingeborg het dan ook niet kan laten om ongegeneerd vooruit te blikken naar de volgende stap: kinderen.

:

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '