Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Eén van hen krijgt een belangrijk 'voordeel'!

PREVIEW: de chefs maken zich op voor de beruchte estafetteproef in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Terwijl wij nog steeds wat moeten bekomen van de bloederige visopdracht van afgelopen week, staan de chefs vanavond in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ alweer achter het kookfornuis voor een nieuwe opdracht: de estafetteproef! Eén van hen krijgt daarbij een voordeel, al kan het ook net zo goed een nadeel zijn…

Na het vertrek van comedian William Boeva vorige week gaan dj Hakim Chatar, tv-gezicht Cath Luyten, actrice Lynn Van den Broeck, radio- en tv-gezicht Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert, muzikant Bent Van Looy, regisseur Charlie De Wulf en kunstverzamelaar en ‘Stukken Van Mensen’-expert Boris Devis vanavond opnieuw de strijd aan in de vierde aflevering van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’. De chefs maken zich op voor de beruchte estafetteproef waarbij twee teams van vier chefs tegen elkaar zullen strijden. Maar voor die van start gaat heeft de jury nog een belangrijke mededeling.

Throwback naar de lagere school

Niemand minder dan Linde Merckpoel krijgt de verantwoordelijkheid om de teams samen te stellen. Een belangrijk voordeel zou je denken, want ze kan zich zo laten omringen door de beste chefs. De vier slechtst presenterende chefs zullen dan ook de eliminatieproef moeten spelen. Alleen is het voordeel in de ogen van Linde ergens toch ook wel een vergiftigd geschenk. Je wil namelijk niemand tegen de schenen stampen.

Bent is de eerste chef die Lindes kookteam mag vervoegen, iets wat de muzikant ergens toch wel verbaasd. ‘Ik werd vroeger altijd laatst gekozen’, klinkt het bij Bent. Verder mogen ook Hakim en Lynn aansluiten. Of deze tactische keuze goed zal uitdraaien voor Linde, ontdek je vanavond in een gloednieuwe aflevering van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '