Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ook hun eerste nacht samen zorgt voor opvallende gesprekken: van naaktheid tot verrassende slaaphoudingen.

PREVIEW: blote billen en een dansende opa op het grootste trouwfeest ooit in ‘Blind Getrouwd’

Alle vier koppels die gematcht werden door de ‘Blind Getrouwd’-experten, zeiden intussen volmonds ja tegen de liefde. Jolien en Brecht, Emma en Emile, Isabelle en Matthieu en Fleur en Alexander lopen over van geluk en vieren dat in de derde aflevering samen met hun vrienden, familie én met elkaar op het grootste trouwfeest ooit in ‘Blind Getrouwd’.

De tortelduifjes in ‘Blind getrouwd’ worden alle acht verwacht op het kasteeldomein T’Rest in Pepingen, waar ze samen met al hun dierbaren hun jawoord vieren.

Blind Getrouwd
© VTM

De koppels worden met veel enthousiasme en gejuich ontvangen door de aanwezige gasten en begeven zich elk naar een aparte tent voor een diner met hun schoonouders, mémé’s en pépé’s, broers, zussen en vrienden. Hét moment om indruk op hen te maken en elkaar beter te leren kennen!

Blote billen

Alleen geraakten niet alle koppels ter plekke zonder slag of stoot. Alexander tilt, als een echte gentleman, Fleurs sleep in de wagen maar scheurt daarbij zijn broek. Een vestimentair probleem dat moet aangepakt worden, tenzij hij zijn gasten in blote billen wil verwelkomen. Oeps!

Alexander
© VTM

Nadat de voetjes onder tafel werden geschoven voor een heerlijk diner, is het tijd om de dansschoenen aan te trekken. De kerverse bruiden en bruidegoms begeven zich naar de dansvloer voor hun openingsdans. Daar krijgen enkele newlyweds carte blanche voor de nummerkeuze van het – hopelijk onvergetelijk – moment. Benieuwd of ze indruk kunnen maken! Één ding is zeker: Fernand, de 84-jarige opa van Alexander, weet iets van feesten en haalt zijn beste dansmoves boven. Geweldig!

© VTM

Na een fantastische avond is het de bedoeling dat de koppels voor het eerst samen slapen, zo’n zeven weken lang. En dat zorgt voor opvallende gesprekken en bekentenissen: van naaktheid over onopzettelijk geweld tot verrassende slaaphoudingen.

Je ziet ‘Blind Getrouwd’ elke maandag om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '