Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik vind het echt ne superknappe’, klonk het bij bruid Isabelle.

‘Blind Getrouwd’: ook deze twee koppels zijn nu officieel geringd

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Gisterenavond waren zowel de spanning als de opluchting doorheen het scherm voelbaar tijdens de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Zo zenuwachtig Isabelle, Matthieu, Alexander en Fleur waren in de uren voor hun huwelijk, zo enthousiast waren ze wanneer ze elkaar voor het eerst zagen in het gemeentehuis, luttele seconden voor hun jawoord. ​Isabelle & Matthieu, en Alexander & Fleur zeiden ja!

Matthieu (32), IT Team Manager bij Collect & Go van Colruyt uit Overijse, zei op de ochtend van zijn huwelijk nog: ‘Het gevoel dat ik hoop te hebben als die deuren open gaan en ik mijn vrouw zie, is “wauw”. Dat ze daar met een big smile staat, stralend en gelukkig.’

En dat is exact hoe de 26-jarige Isabelle, hotelmanager bij Hotel Vé in Mechelen, Matthieu tegemoet liep. Zijn eerste reactie was er dan ook eentje om in te kaderen: zijn mond viel letterlijk open, en zijn eerste woorden waren – net zoals hij had gehoopt – “Woooow”.

© Mathieu & Isabelle, het derde koppel dat in het huwelijksbootje stapte in het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op VTM.

Ook Isabelle was in de wolken met haar kersverse man: ‘Ik vind het echt ne superknappe. En gewoon ook hoe hij daar stond, met zijn glimlach en schijnbaar heel blij om mij te zien. Dat gaf mij meteen al een heel geruststellend gevoel. Zo van: het is nu al oké. Het was echt al een hele fijne eerste klik. Als we die lijn doorheen het hele experiment kunnen doortrekken, gaan we hele leuke tijden tegemoet.

‘Ik smolt eventjes’

Ook de match tussen West-Vlamingen Alexander en Fleur (beiden 28) bleek er eentje made in heaven. De bruidegom, die in Brussel voor AB Inbev werkt, en zijn schoonfamilie begonnen meteen honderduit te praten, maar toen Fleur (28), store manager bij Massimo Dutti in Knokke, de trouwzaal binnen stapte, werd het even héél stil.

Alexander en Fleur, de West-Vlaamse match made in heaven in het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op VTM.

‘Ik keek naar haar en mijn eerste indruk was echt van: amai, wat een knappe madam. Slank, mooie uitstraling, ja… dan smelt je wel eventjes’, klonk het bij Alexander. Ook Fleur was in de wolken met haar match. ‘Ik heb me de hele ochtend zo emotioneel gevoeld, maar dat gevoel maakte meteen plaats voor een gelukkige glimlach, stuntelig gegiechel en wat raar doen waarschijnlijk ook (lacht).’

Benieuwd naar de huwelijksfeesten van de vier koppels? Die vonden allemaal plaats op dezelfde locatie. Na een receptie in intieme kring voor familie en vrienden, vierden de vier kersverse echtparen de rest van hun trouwfeest uitbundig samen.

Dat en nog veel meer zie je in de derde aflevering van het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op maandag 18 september om 20u35 bij VTM en online op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '