Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Kan jij uit hun antwoorden afleiden of ze de waarheid spreken?

PREVIEW: Staf vraagt rechtuit aan de kandidaten of ze een verrader zouden willen zijn in ‘De Verraders’

De laatste weken schreeuwden we het van de daken: deze zondag mogen we een tweede seizoen van het razend populaire programma ‘De Verraders’ verwachten op VTM. De zender verklapte al welke twintig BV’s meedoen aan het spannende spel. Aan hen stelt presentator Staf Coppens nu rechtuit de vraag: ‘Zou jij een verrader willen zijn?’

Televisiegezicht Nora Gharib, zangeres Klaasje Meijer, acteur Andy Peelman, acteur en politicus Walter De Donder, influencers Elodie Gabias en Sarah Puttemans, interieurarchitect Bart Appeltans en nog dertien andere kandidaten wagen zich deze keer aan leugens en venijn. In ‘De Verraders’ zijn er namelijk zeventien bondgenoten en drie verraders, en die leugenaars moeten zo lang mogelijk onder de radar zien te blijven. Aan de bondgenoten om hen uit de groep te halen voor ze zelf worden vermoord.

Zou jij een verrader willen zijn?

Zoals ook bij het vorige seizoen het geval was, is Staf Coppens weer van de partij als presentator van dienst. In een preview van de eerste aflevering zien we hoe hij de bekende koppen een cruciale vraag stelt: ‘Zou jij een verrader willen zijn?’ De antwoorden zijn verschillend – als die wel écht waar zijn natuurlijk.

‘Ik denk dat ik het zou kunnen, omdat het zoals een rol is die je speelt’, klinkt het bij Klaasje. Ook Andy geeft toe dat hij wel erg graag een verrader zou zijn. ‘Mij prikkelt dat eerlijk gezegd wel’, klinkt het bij ex-atleet Hans Van Alphen. Meneer de burgemeester Walter De Donder geeft zelfs aan dat hij er onmiddellijk klaar voor is. Als Staf aan politicoloog Hendrik Vos vraagt of hij het wel tien dagen zou kunnen volhouden, krijgt hij het opvallende antwoord: ‘Er zijn politici die dat heel hun carrière volhouden, dus dan lijkt tien dagen me wel te doen.’

Martine Jonckheere daarentegen zou het verschrikkelijk vinden. Ook Elodie ziet het niet zitten: ‘Ik suck in liegen, ik moest deze ochtend al liegen en dat liep mis.’ Aagje Vanwalleghem zou het wel dúrven zijn, maar wíl het liever niet zijn. ‘Ik zal het maar aan het lot overlaten’, klinkt het bij de turnster.

Of ze er nu klaar voor zijn of niet: ‘De Verraders’ belooft weer een spel vol leugens, manipulatie en verdachtmakingen te worden.

‘De Verraders’ is vanaf deze zondag 17 september om 19u55 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '