Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Je hebt ons leven én dat van onze kinderen een boost gegeven’, zeggen Jan en Kim die dolgelukkig zijn.

Bart, Kinga én Jani laten traantjes de vrije loop na laatste reveal in ‘Blind Gekocht’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het afgelopen seizoen van ‘Blind Gekocht’ was een echte rollercoaster waarin alle emoties de revue passeerden. Bij de reveal van het nieuwe stekje van Jan en Kim lieten het koppel, de kijkers thuis én het hele ‘Blind Gekocht’-team hun traantjes de vrije loop.

Save the best for last, dachten de maker van ‘Blind Gekocht’, want tijdens de laatste aflevering moesten we meermaals naar onze zakdoekjes grijpen. De kijkers waren trouwens niet de enigen die hun traantjes de vrije loop lieten, ook deelnemers Jan en Kim waren enorm geëmotioneerd bij het zien van hun nieuwe woning. Het koppel was genoodzaakt te verhuizen, want hun huidige huis was niet aangepast aan de noden van hun zoontje Thor die een zeldzame genetische aandoening heeft.

Vrij voelen

‘We wonen in een hoog en smal huis, waardoor de verplaatsingen die hij moet doen binnen en buiten moeilijk zijn’, aldus Jan en Kim. ‘Daardoor doet hij zich vaak pijn. Het gevaar zit hier achter elk hoekje. Je kan hem eigenlijk moeilijk alleen laten.’ Bart en Kinga deden er alles aan om een huis te vinden én om te bouwen tot een plek waar Thor veilig kan rondlopen. Met succes!

Wanneer het koppel hen uitvoerig bedankt, moet Bart een traantje wegpinken. ‘Ik had natuurlijk ook graag jullie badkamer gedaan, maar het lukte gewoon niet meer’, vertelt ie. ‘Ik zorgde dat de badkamer en kamer van Thor gedaan was’. ‘Hij gaat zich hier zo vrij voelen’, aldus Kim. ‘Hij gaat eindelijk kunnen stappen binnen.’ Waarop Bart ook terecht opmerkt dat Kim en Jan ook meer op hun gemak zullen zijn.

Krop in de keel

‘Als je ziet dat ze blij en ontroerd zijn, dan weet je waar je maandenlang hard voor gewerkt hebt’, zegt een supertevreden Bart. ‘Daar word ik alleen maar heel blij van. De essentie van “Blind Gekocht” is dat we mensen een nieuwe start kunnen geven in hun leven als ze iets hebben meegemaakt. Dit project is een mooie synthese van het werk dat we met het hele team doen.’ Na die ontroerende woorden, krijgen ook Jani en Kinga de krop in de keel en vloeien er ook bij hen de nodige waterlanders.

‘Je hebt ons leven én dat van onze kinderen een boost gegeven’, besluit Kim. ‘Ik ben megatrots’, aldus de nieuwe makelaar Kinga die sowieso met een goed gevoel terugkijkt op haar eerste ‘Blind Gekocht’-seizoen.

Je kan je inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘Blind Gekocht’. Hier vind je alle informatie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '