Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In welke bloedstollende nachtmerrie komt Cédric terecht? 😲

TIP: kijk in avant-première de spannende seizoensfinale van ‘Familie’ op groot scherm (mét de cast)

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Terwijl de festivalzomer lonkt, nadert helaas ook de komkommertijd. Onze televisieafspraakjes met de ‘Familie’-clan zitten er binnenkort dan ook voor even op, maar gelukkig worden we wel nog eerst in de watten gelegd met een spannende seizoensfinale. Wil je die in stijl mét de cast beleven? Dat kan in Kinepolis Antwerpen!

Eind juni verwent ‘Familie’ ons naar goede gewoonte met een extra lange én extra spannende slotaflevering. Die seizoensfinale wordt dit jaar extra in de verf gezet. Hoe dan? Met een exclusieve avant-première op woensdag 21 juni! Jawel je leest het goed, twee dagen voor de uitzending bij VTM. In Kinepolis Antwerpen krijgen fans van de soap samen met de cast de seizoensfinale te zien op groot scherm, voorafgegaan door de woensdag- en donderdagaflevering. Een zinderende ‘Familie’-marathon die de hele cinemazaal naar het puntje van z’n stoel zal brengen.

Nagelbijten met de cast

Wie plaats zal nemen in de cinemazaal zijn onder meer Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Véronique), Jo Hens (Niko), Caroline Maes (Mieke), Roel Vanderstukken (Benny), Karen Damen (Vanessa), Peter Bulckaen (Mathias), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Maarten Cop (Jelle), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja), Yanni Bourguignon (Cédric), Jelle Palmaerts (Emiel) en Jaak Van Assche (Alfons).

In de seizoensfinale zelf werken verschillende verhaallijnen naar een hoogtepunt toe. Zo lost VTM nu al een eerste beeld van Véronique. De angst in haar blik doet weinig goeds vermoeden. Ook Cédric belandt in een bloedstollende nachtmerrie. Wat staat hen binnenkort te wachten? De spannende eindsprint is in ieder geval ingezet!

De exclusieve avant-première gaat door op woensdag 21 juni in Kinepolis Antwerpen, tickets zijn te koop via vtm.be. De uitzending van de seizoensfinale volgt op vrijdag 23 juni om 20u00 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '