Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Michael Tran via Getty Images

Het gastoptreden is een voorsmaakje van het 52ste seizoen van de kinderreeks.

Billie Eilish geeft gastoptreden in ‘Sesamstraat’

Annelies Hart

Billie Eilish (19) deinst niet terug van een duet en dat bewijst ze vandaag opnieuw. De zangeres was namelijk te gast in het kinderprogramma ‘Sesamstraat’, waar ze samen met Graaf Tel een nieuwe versie van haar hit ‘Happier Than Ever’ zingt.

Speciaal voor ‘Sesamstraat’ maakt Billie Eilish een paar aanpassingen aan haar hit ‘Happier Than Ever’. Ze zingt hem namelijk met Graaf Tel die, zoals zijn naam al doet vermoeden, graag telt. ‘When I’m counting with you, I’m happier than ever.’ De graaf zingt vrolijk dat ‘getallen zoveel beter zijn’, waarop de twee samen verschillende voorwerpen beginnen te tellen. Ook Bert en Elmo kwamen even piepen in de clip.

Het vrolijke duet van Graaf Tel en Billie Eilish is een voorsmaakje van het 52ste seizoen dat morgen, op 11 november, wordt uitgezonden op HBO Max. De aflevering waarin Eilish verschijnt, staat gepland voor 16 juni 2022.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '