Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Michelangelo heeft me onder de bus gegooid'

ZIEN: deze bewoner moet als tweede het ‘Big Brother’-huis verlaten

Annelies Hart

Woensdag kwamen we tijdens de livestream te weten dat Charlotte, Danny en Chelsea deze week genomineerd werden. De emoties laaiden hoog op en dat was gisterenavond niet anders. Tijdens de liveshow werd onthuld welke bewoner het ‘Big Brother’-avontuur vaarwel moet zeggen.

In de eerste week ging het tussen Judy, Rob en Jason. Uiteindelijk was het Judy die haar koffers moest pakken en tijdens de liveshow naar huis werd gestuurd. Ondertussen zijn we week twee en werden de drie genomineerden alweer bekendgemaakt tijdens de livestream.

Charlotte, Danny en Chelsea bleken in de gevarenzone te zitten. De eerste twee bleven er aanvankelijk redelijk nuchter onder, maar Chelsea werd toch emotioneel van de onthulling. Later werd de spanning van de gevarenzone ook Charlotte even te veel. Michelangelo was diegene die drie van zijn medebewoners moest nomineren en hij had het er zichtbaar moeilijk mee.

‘Ik ben normaal lief, maar op dit moment...’

Het was dus in spanning afwachten tot de liveshow voor de drie genomineerden. Twee van hen kunnen met een gerust hart het avontuur verderzetten, maar voor Chelsea sloeg de harde realiteit toe. Zij is de tweede bewoner die het huis moet verlaten en dat neemt ze vooral Michelangelo kwalijk.

Ik ben nu emotioneel, omdat ik al zolang droomde van “Big Brother”‘, vertelt Chelsea aan presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Ze geeft ook toe kwaad te zijn op Michelangelo, omdat hij haar genomineerd heeft. ‘Ik kan er niet omheen: ik had écht een hele goede band met hem, en dan gooit hij me onder de bus. Ik ben normaal lief, maar op dit moment...’

Favorieten

Waarop Geraldine Kemper polst naar wie volgens haar nu de favorieten zijn. ‘Charlotte en Danny. Ik gun het hen, en ik ga hen beiden erg missen. Het was mijn grootste nachtmerrie om tegenover hen te staan.’

Gelukkig kijkt Chelsea op een goede manier terug op haar deelname. ‘Ik had zo graag nog willen blijven, want ik heb hier zoveel mooie mensen leren kennen. Woorden schieten tekort’, aldus te tweede afvaller van dit seizoen.

‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '