Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Volgens Jasmijn Van Hoof aka Stefanie kunnen er meerdere slachtoffers vallen…

ZIEN: VTM lost eerste beelden van de spannende seizoensfinale van ‘Familie’

Binnen twee weken is het tijd voor de seizoensfinale van ‘Familie’, maar bij VTM geven ze nu al enkele beelden uit de finaleweek prijs. Uit de foto’s blijkt alvast dat de kijkers toch nog voor een aantal verrassingen kunnen komen te staan. Spannend!


Jasmijn Van Hoof (Stefanie) was vorige week al redelijk openhartig in een interview. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Ze gaf alvast prijs dat er al zeker een dode valt, maar dat het dodenaantal nog serieus zou kunnen oplopen. Zo sprak de actrice van misschien zelfs tien slachtoffers. Onwaarschijnlijk als je het ons vraagt, want dan moeten de makers van ‘Familie’ op zoek naar een volledig nieuwe cast. Dat er een iemand komt te overlijden, lijkt ons al realistischer en blijkt ook uit een van de vrijgegeven foto’s. Op een van de beelden zien we een hysterische Marie in de armen van Mathias die een pistool in zijn handen heeft. Krijgt hij Iris dan toch te pakken nadat zij het koppel op het spoor was? Op de foto’s is er trouwens nog iets vreemd op te merken aan Marie. Haar zwangere buik is namelijk verdwenen. Normaal was ze uitgerekend voor 28 juni, de datum van de seizoensfinale, maar het lijkt erop dat ze al vroeger bevallen is.

Mogelijk meerdere slachtoffers


Nu zijn er nog andere verhaallijnen actief waar eventueel een slachtoffer zou kunnen vallen. Ondertussen lijkt het erop dat Emma toch naar het buitenland vertrekt en Guido aan het altaar achterlaat. Gaat haar bruidegom door het lint en doet hij bijvoorbeeld Lucas iets aan?

Ook de benefiet van Benny voor de zieke Rik gaat aan de foto’s te zien duidelijk door. Een evenement waar er makkelijk veel slachtoffers in een keer kunnen vallen. Waarschijnlijk zal ook Stefanie hier aanwezig zijn om haar vader te steunen. Alleen heeft zij de laatste tijd last van een nogal opdringerige collega. Ziet hij zijn kans schoon om haar hier iets aan te doen, maar krijgt hij vervolgens te maken met haar familie en vrienden waardoor er onbedoeld extra doden vallen? Voor ons zit er alvast niets anders op dan afwachten, maar wij vinden alvast dat Stefanie de laatste tijd genoeg meegemaakt heeft in de serie. Tijd voor een happy ending met Elias, als je het ons vraagt!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '