Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De pijnlijke kreetjes gaan door merg en been.

PREVIEW: elektrische schokken, hoogtevrees en kopje onder gaan in eerste aflevering van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan morgen naar de eerste aflevering van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ kijken. Daarin nemen vier duo’s, dit keer bestaande uit broers of zussen, het tegen elkaar op in drie extreme uitdagingen.

In de nieuwe versie van ‘Fear Factor’ confronteert komiek Alex Agnew verschillende onbekende én bekende Vlamingen met hun ergste angsten en drijft hij hen tot het uiterste met loodzware uitdagingen. In de eerste aflevering die hij ‘familieleed’ doopt nemen vier duo’s het tegen elkaar op en dat zijn de broers Florian & Ruben en Angelo & Romario en de zussen Kelly & Virginie en Gyhain & Ekram.

Dokter Bibber 2.0

Zij zullen zichzelf moeten overstijgen en hun grenzen verleggen, willen ze kans maken op de stevige geldprijs van 30.000 euro. Ze moeten drie proeven doen, en bij elke proef valt een duo onverbiddelijk af. Het duo dat de laatste uitdaging wint, gaat door naar de finale. Dat het hen niet gemakkelijk zal gemaakt worden, zien we al in de preview.

De challenge heet ‘Dokter Bibber 2.0’ en de bedoeling is dat een van hen door een parcours van lasers sluipt met een bril waardoor hij of zij die lasers niet ziet. De zus of broer moet haar of hem dus zo goed mogelijk begeleiden vanop de zijlijn. Het addertje onder het gras: ze dragen allebei een halsband en telkens wanneer een laser wordt geraakt, krijgen ze een venijnige elektische schok.

Pijnlijke kreetjes

Virginie moet zus Kelly blindelings vertrouwen, maar dat loopt niet altijd van een leien dakje waardoor beide zussen de longen uit hun lijf schreeuwen. ‘Alsof je crepeert’, aldus Virginie. Alex vindt het dan uiteraard weer grappig. ‘Volgens mij raken die elke laser in de kamer’, lacht de presentator die de twee bezig hoort, maar niet ziet. Ook de andere kandidaten krijgen al flink de stuipen op het lijf bij het horen van al die pijnlijke kreetjes. Benieuwd hoe dit afloopt!

‘Alex Agnew’s Fear Factor’ zie je vanaf morgen, 15 november, elke dinsdag om 21u op Play4 en GoPlay. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '