https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © PHOTO NEWS

Wij zijn fan!

Deze actrice zal Barbie vertolken in de live-actionfilm over de speelgoedpop

Herlinde Matthys

Het is eindelijk duidelijk welke actrice in de huid van Barbie zal kruipen in de live-actionfilm over de iconische pop. De eer is weggelegd voor Margot Robbie. De actrice zal de film ook mee produceren.


We wisten al een hele tijd dat er een live-actionfilm zou komen over de bekendste pop ter wereld: Barbie. De plannen liggen al sinds 2014 op tafel, maar het was tot op de dag van vandaag niet duidelijk wie precies in de huid van de iconische speelgoedpop zou kruipen. Eerst werd Amy Schumer gevraagd, maar de comédienne moest passen door haar drukke agenda. Daarna wees alles in de richting van Anne Hathaway, die als brunette ongetwijfeld een bezoekje aan de kapper zou moeten brengen.

‘Een positieve invloed op kinderen’


Nu, zo’n vijf jaar later, is de geknipte kandidate eindelijk gevonden: Margot Robbie. Met haar blonde haren en blauwe ogen is de Australische de perfecte belichaming van de legendarische pop. ‘Het is een grote eer om deze rol te mogen spelen’, aldus Margot. ‘De film zal ongetwijfeld een grote positieve invloed hebben op kinderen.’

Margot neemt niet enkel de hoofdrol voor haar rekening, ze zal de film ook produceren met haar bedrijf LuckyChap Entertainment. Daarvoor zal ze samenwerken met Warner Bros. en speelgoedgigant Mattel. Ook zij zijn tevreden met Margot als leading lady. ‘Ze is de perfecte actrice om Barbie op een frisse en relevante manier tot leven te brengen op het grote scherm’, aldus Warner Bros..

Schoonheid zit vanbinnen


Wie de regisseur zal zijn, wanneer de film precies uitkomt en hoe die zal heten, is voorlopig nog niet bekend. Over de verhaallijn deden wel al enkele geruchten de ronde. De film zou gaan over Barbie die uit Barbieland wordt gezet omdat ze niet perfect genoeg is. Ze moet bijgevolg haar weg zoeken in de echte wereld en zo leren dat schoonheid eigenlijk vanbinnen zit. Wij zijn alvast benieuwd!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content