Home celebs Kruipt deze actrice binnenkort in de rol van de ‘perfecte’ vrouw voor...

Kruipt deze actrice binnenkort in de rol van de ‘perfecte’ vrouw voor de live-actionversie van ‘Barbie’?

Nee, het is geen blondine

Barbie
© GIPHY

Yesss, er komt een live-actionfilm van onze favoriete pop! Maar de keuze voor de actrice die waarschijnlijk in de huid van Barbie zal kruipen, hadden wij totaal niet zien aankomen.

De makers van de live-actionfilm ‘Barbie‘ hadden niemand minder dan actrice Amy Schumer op het oog voor de hoofdrol. Maar Amy weigerde de rol omdat ze het te druk heeft met andere opnames. Helaas pindakaas. Mattel, het bedrijf dat Barbie creëerde, ging daarom op zoek naar een andere geschikte actrice. En die lijken ze nu gevonden te hebben.

Barbie als brunette

Volgens entertainmentwebsite Variety zou brunette Anne Hathaway in de rol van Barbie kruipen. Er is nog niets officieel bevestigd, maar de actrice is wel in gesprek met de makers van de film. De bruine lokken van Anne zullen voor de live-actionversie niet geverfd moeten worden, want de film gaat over een pop die uit Barbieland wordt gezet omdat ze niet perfect genoeg is. Barbie komt dan terecht in de echte wereld en daar leert ze dat schoonheid vanbinnen zit. Wanneer de film verschijnt op het witte doek, is nog niet bekend.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.