Home Lifestyle Film YESSS: Warner Bros. verklapt details over ‘Fantastic Beasts 2’

YESSS: Warner Bros. verklapt details over ‘Fantastic Beasts 2’

Ga jij kijken?

© Instagam @fantasticbeastsmovie

De opnames voor de tweede film van ‘Fantasic Beasts’ zijn begonnen. Dat wil zeggen dat er steeds meer details over de personages en het script bekend geraken. Hoera, we love spoilers! Deze keer zal de kwaadaardige tovenaar Gellert Grindewald aka Johnny Depp centraal staan en niemand minder dan Albus Dumbledore, beter bekend als Jude Law, zal het tegen hem opnemen. Yep, Perkamentus is back!

Warner Bros. verklapt eindelijk enkele sappige nieuwtjes over de tweede film van ‘Fantasic Beasts’ en wij zetten die maar al te graag op een rijtje voor jullie.

Johnny Depp versus Jude Law

De tweede film van ‘Fantasic Beasts‘ heeft nog geen definitieve titel, maar het script ligt zo goed als vast. Het verhaal speelt zich enkele maanden na de eerste film af en wordt gefilmd in onder andere New York, Parijs en Londen. Tovenaar Gellert Grindewald, gespeeld door Johnny Depp, zal voor avontuur zorgen, want de tovenaar ontsnapt en dankzij zijn nieuwe bende wordt hij steeds sterker. De enige persoon die deze kwaadaardige man misschien kan uitschakelen is Albus Dumbledore oftewel Perkamentus tijdens zijn jonge jaren. Acteur Jude Law mag het dus opnemen tegen Johnny Depp.

Albus roept voor deze uitschakeling de hulp in van Newt Scamander, acteur Eddie Radmayne. En zo komt het bekende clubje van Tina, Jacob en Queenie weer samen. Yes!

De rest van de cast

Er verscheen eerder al een foto van actrice Zoë Kravitz in een ‘Fantastic Beasts’-gestalte. Zij zal in de rol van Leta Lestrange kruipen, een vrouw uit het verleden van Newt. En Newt krijgt nog meer gezelschap, want in de nieuwe film komt ook zijn broer Theseus Scamander aan bod. Callum Turner zal deze rol op zich nemen.

Ook Ezra Millar aka Credence keert terug naar het witte doek. Hoe zij zal terugkeren, is nog niet bekend. Verder krijgt de bende ook nog gezelschap van Claudia Kim, Ingvar Sigurdsson, William Nadylam, Olafur Darri Olafsson en Kevin Guthrie.

Regram @pottermore: It's time to uncover some tidbits about the next @fantasticbeastsmovie. Check out our Stories for where to find them…

A post shared by Fantastic Beasts Film (@fantasticbeastsmovie) on

Het tweede deel van deze ‘Harry Potter’-prequel verschijnt vanaf 16 november 2018 in de cinemazalen. Nog even geduld…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.