https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Iedereen wil met haar samenwerken, maar ze stond eerst voor onze lens...

Nieuwe it-girl Rose Bertram komt uit Vlaanderen!

Herlinde Matthys

Je hebt zo van die vrouwen die álles hebben: de looks, de ideale man, een zalige job en een geweldige persoonlijkheid. Vlaams model Rose Bertram (22) past perfect in dat plaatje, en dat is de grote merken niet ontgaan. Ze wordt momenteel overal gevraagd, iedereen wil haar voor hun lens. You go girl!


Stephanie Bertram Rose is de vriendin van de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel. Ze is helemaal geen typische WAG, maar een selfmade woman, en daar houden we van! Rose moest knokken als model, omdat ze niet het typische modellenlichaam heeft of de ideale lengte. Ze kreeg niets in de schoot geworpen en heeft hard gevochten om te staan waar ze nu staat. En nu is ze zelfs het nieuwe gezicht van het Nederlandse merk SuperTrash!

Topless


Het merk, dat wereldwijde bekendheid geniet, koos onze Rose als het gezicht voor hun nieuwe herfst- en wintercollectie. Het is een match made in fashion heaven. De foto’s zien er fantastisch uit. Ze schittert daarnaast ook in de sensuele herfstcollectie van Guess. Meer bepaald voor de upscale lijn van het merk: Marciano Los Angeles. Ze poseerde samen met haar vriend Gregory. Een primeur, want Guess werkte voor hun campagnes nog nooit eerder samen met een koppel. Ook Good American Jean wist de Belgische eerder dit jaar te strikken. Ze poseerde topless aan de zijde van reality-ster Khloé Kardashian.

Krullenbol


Iedereen staat te popelen om samen te werken met de Vlaamse schoonheid. Rose heeft dan ook een sexy, stoere uitstraling en tegelijk beschikt ze over een hoge aaibaarheidsfactor met haar blonde krullenbol. Haar mooie getaande huid dankt ze aan goede genen. Haar mama is half-Portugees en half-Senegalees. Rose’ grote doorbraak kwam er in 2015 toen ze in de bikinispecial van het populaire Amerikaanse magazine Sports Illustrated stond. Wij bij Flair mogen trots zeggen dat Rose al véél eerder voor onze camera stond te pronken. Tja, eenmaal een trendsetter, altijd een trendsetter.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content