Home Lifestyle Body Asos gebruikt onbewerkte foto’s van modellen met striemen op hun site

Asos gebruikt onbewerkte foto’s van modellen met striemen op hun site

En dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Asos
Asos

Het schoonheidsideaal waar wij vrouwen aan moeten voldoen is vaak onrealistisch, maar gelukkig komt hier beetje bij beetje verandering in. Zo heeft Asos de afgelopen dagen enorm veel lof gekregen omdat ze onbewerkte foto’s van hun bikinimodellen op hun website plaatsten. En dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen!

Veel vrouwen hebben last van striemen of cellulitis op hun billen, en dat is bij modellen niet anders. Alleen krijgen we dit niet vaak te zien omdat merken hun foto’s vaak flink bewerken, maar bij Asos geven ze het goede voorbeeld. De website heeft namelijk onbewerkte beelden van hun modellen online gezet en daar krijgen ze nu ontzettend veel complimentjes over. Zo laten ze zien dat een vrouwelijk lichaam nét zo mooi is zonder Photoshop. Great job, jongens!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hun klanten kunnen het gebaar duidelijk appreciëren en laten nu van zich horen op sociale media. Twitteraar Amy Rowlands heeft een foto van een model gedeeld met volgende boodschap: ‘Ik ben diep onder de indruk dat @Asos de striemen bij hun modellen niet wegwerkt heeft. Ze ziet er echt geweldig uit’. Amy is duidelijk niet de enige die er zo over denkt, want haar tweet ging ondertussen viraal. Zo kreeg hij meer dan 58.000 likes en werd hij meer dan 13.000 keer geretweet.

Lees ook: