Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De clip werd intussen al meer dan vier miljoen (!!) keer bekeken.

ZIEN: Måneskin lost sexy videoclip van ‘I WANNA BE YOUR SLAVE’

Jolien Meremans

Je moet het maar doen: de wereld veroveren met maar liefst drie nummers tegelijkertijd. Songfestivalwinnaar Måneskin kan dat. Maar hun allergrootste hit van het moment, dat is ongetwijfeld het sexy ‘I WANNA BE YOUR SLAVE’. En dat nummer heeft nu ook een videoclip.


Eens je muziek TikTok bereikt, kan je op beide oren slapen, en dat is iets wat Damiano, Ethan, Thomas en Victoria van de Italiaanse band Måneskin alleen maar kunnen beamen. Nadat ze het Eurovisiesongfestival wonnen, veroverden ze niet alleen onze harten, de radiostations, muziekstreamingdiensten, Times Square (!) maar dus ook TikTok. Daar is vooral ‘Begin’ en ‘I WANNE BE YOUR SLAVE’ überpopulair, en voor dat laatste nummer loste de band nu een videoclip.

Uit de kleren


De band teasede er al enkele dagen gretig op los en sinds gisterenavond staat de clip op YouTube. Zoals we intussen gewoon zijn van de groep, straalt de ietwat duistere clip een en al seks uit. Fans die Damiano in een beha en slip willen zien, moeten de clip als de bliksem bekijken. Ook Victoria, Ethan en Thomas gaan (deels) uit de kleren.

Eind vorige maand maakte de band tijdens een optreden in Polen nog een prachtig statement toen Damiano en Thomas elkaar op de mond kusten. ‘Wij vinden dat iedereen dit zonder angst moet kunnen doen. Wij vinden dat iedereen volledig vrij moet zijn om te zijn wie ze fucking willen zijn‘, riep Damiano daarna. ‘Love is never wrong’, voegde hij er nog aan toe. Ook in de videoclip zoent hij weer met een van zijn mannelijke bandleden, dit keer met drummer Ethan.

De videoclip werd op amper twaalf uur tijd al meer dan vier miljoen keer bekeken, maar niet iedereen is even enthousiast. Zo laten sommigen in de reacties weten dat ze de clip ongepast vinden. Andere fans (waaronder wij!) kunnen Måneskins taboedoorbrekende moves dan weer alleen maar toejuichen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '