Home FASHION & BEAUTY Beauty NikkieTutorials neemt Eurovisiesongfestivalwinnaar Damiano David van Måneskin onder handen

NikkieTutorials neemt Eurovisiesongfestivalwinnaar Damiano David van Måneskin onder handen

Je kan de knappe zanger deze zomer gaan bewonderen op de Lokerse Feesten!

nikkietutorials Måneskin
© YouTube @NikkieTutorials

Måneskin won vorige maand met hun nummer ‘Zitti E Buoni’ het Eurovisiesongfestival. NikkieTutorials wist de Italiaanse band te strikken voor haar nieuwste YouTube-video en gaf leadzanger Damiano David daarin een heuse make-over.

‘Sono fuori di testa, ma diverso da loro’. Je zat de voorbije weken hoogstwaarschijnlijk met deze lyrics in je hoofd. De grote overwinnaar van de vijfenzestigste editie van het Eurovisiesongfestival trakteerde ons op een loeihard Italiaans rocknummer en de hele wereld is fan! Ook Nikkie de Jager (27), beter bekend als NikkieTutorials, heeft een boon voor Måneskin en nodigde de vier bandleden uit in haar allernieuwste YouTube-video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uitgelachen

In het filmpje heeft ze een kort interview met de nieuwe sterren. Zo heeft ze het over de toekomstplannen van de band, hun TikTok-filmpjes, hun nieuwe album, hun voorbeeldfunctie voor de jeugd, haatreacties en nog veel meer. Maar wij zijn vooral fan van het tweede deel van de video waarin de make-upartieste leadzanger Damiano David (22) onder handen neemt.

‘Ik begon pas in 2016 make-up te gebruiken’, vertel Damiano. ‘Ik probeerde een eyeliner uit en ik vond het onmiddellijk fantastisch! Sinds die dag draag ik altijd make-up. In het begin lachten mijn vrienden me uit, maar ze raakten eraan gewend en begrepen dat het me meer zelfvertrouwen geeft.’

Spelen met de katten

Damiano vertelt dat hij niet altijd zo rock-‘n-roll is als op het podium. ‘Als ik thuis kom, dan speel ik met mijn katten’, aldus de zanger. Een van die beestjes heeft trouwens een supergrappige naam: Bidet. Hij kreeg die nadat ie als kitten letterlijk in een bidet viel en kwam vast te zitten. Damiano moest de brandweer bellen om het diertje eruit te krijgen. Verder verklapt hij dat zijn favoriete Eurosongliedje van de voorbije editie dat van Oekraïne is en hij hoopt dat de zesenzestigste editie van het muziekcircus in zijn hometown Rome of Milaan zal doorgaan.

We leren ook dat de zanger absoluut geen moppentapper is, dat hij vroeger op hoog niveau basketbal speelde en dat hij het haat als mensen hem Dam noemen of denken dat zijn achternaam David zijn voornaam is. Staat genoteerd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: