Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Dit schattige filmpje van George, Charlotte en Louis is exact wat wij nodig hebben in deze bizarre tijden!

CUTE: kroost van prins William en Kate Middleton klapt voor Britse hulpverleners

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

In deze bizarre tijden is een opkikker op tijd en stond meer dan welkom. Zo dacht ook het Britse prinsenpaar prins William en Kate Middleton erover. Zij filmden hun kroost terwijl het een applaus gaf voor alle hulpverleners in hun land en het resultaat is to die for. 


Wat begon met een applausactie in Spanje en Italië, mondde uit tot een wereldwijd fenomeen: elke avond wordt om stipt 20 uur in de handen geklapt voor alle ‘helden van de zorg’ die hun steentje bijdragen om mensen te helpen die getroffen zijn door het Coronavirus.

In Groot-Brittannië vond gisterenavond de eerste applausactie plaats en om de oproep kracht bij te zetten, gaf het Britse hof alvast het goede voorbeeld. Het stuurde een video de wereld in waarop niet de Britse koningin Elizabeth (93) of – een met Corona besmette – prins Charles (71) al applaudisserend te zien is, maar wel de kroost van prins William (37) en Kate Middleton (38).

George, Charlotte en Louis zeggen dankjewel


‘Aan alle dokters, verplegers, zorgpersoneel, huisartsen, apothekers, vrijwilligers en ander personeel van de National Health Service die de klok rond werken om mensen te helpen die getroffen zijn door COVID-19: dankjewel’, staat er bij onderstaande video te lezen.

Het schattige filmpje toont een enthousiaste prins George (bijna 7), prins Charlotte (bijna 5) en prins Louis (bijna 2) die gretig in de handen klappen voor ‘hun’ helden van de zorg. De kleine Louis kijkt letterlijk op naar zijn oudere broer en zus en Charlotte kan aan het eind van de video een lach niet onderdrukken.

Net wat we nodig hebben in deze bizarre tijden!

Nog meer royaltynieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '