Home celebs ZIEN: Meghan Markle stralender dan ooit tijdens eerste publieke verschijning na #Megxit

ZIEN: Meghan Markle stralender dan ooit tijdens eerste publieke verschijning na #Megxit

'Dit is wat er gebeurt wanneer je alle negativiteit uit je leven weert!', aldus een fan op Twitter.

Meghan Markle
© Getty Images

Prins Harry en Meghan Markle verschenen gisterenavond voor het eerst op een officiële koninklijke afspraak sinds ze in januari aankondigden een stap terug te zetten wat hun royal duties betreft. Wat de gasten van de jaarlijkse Endeavour Fund Awards in Londen het meest opviel? Hoe gelukkig de voormalige actrice en haar echtgenoot eruit zagen.

Gisterenavond maakten prins Harry (35) en Meghan Markle (38) hun opwachting op de uitreiking van de Endeavour Fund Awards in Londen. Het was hun eerste officiële koninklijke afspraak sinds ze in januari aankondigden een stap terug te zetten in de Britse royal family. 

Het Endeavour Fund zag in 2012 het levenslicht en werd opgericht door Harry, zijn broer William en diens echtgenote Kate Middleton. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van het fonds in het Mansion House worden de sportprestaties van gewonde of zieke veteranen in de kijker gezet.

Het was reeds de derde keer dat Harry en Meghan de uitreiking samen bijwoonden. Beiden gaven gisterenavond een speech en reikten een award uit.

‘Ze zien er gelukkiger uit dan ooit!’

De gasten op de Endeavour Fund Awards waren het er unaniem over eens: de voormalige actrice en de roodharige prins zagen er dolgelukkig uit. Ook op Twitter regende het reacties à la ‘Ze straalt! Dit is wat er gebeurt wanneer je alle negativiteit uit je leven weert!’ en ‘Wat een koppel! Ze zien er gelukkiger uit dan ooit’.

Het feit dat Meghan een felgekleurde jurk én rode lipstick droeg, is volgens menig fan het ultieme bewijs dat ze zich beter dan ooit in haar vel voelt.

Dit is wat er gebeurt wanneer je alle negativiteit uit je leven weert!

Volgens bronnen zou het echtpaar rust hebben gevonden sinds ze op het Canadese Vancouver Island wonen met hun 10 maanden oude zoon Archie. ‘Ze zijn bijzonder enthousiast over het volgende hoofdstuk in hun leven’, klinkt het.

Meghan Markle arriveerde gisterenavond op de Endeavour Fund Awards in Londen aan de arm van echtgenoot prins Harry in een azuurblauwe jurk van Victoria Beckham afgewerkt met suède pumps van Manolo Blahnik en een clutch van Stella McCartney.

Eind deze maand stoppen Harry en Meghan officieel met hun taken als senior members van de Britse koninklijke familie. Voor het zover is, heeft het echtpaar nog wat unfinished business in Londen. De uitreiking van de Endeavour Fund Awards was een van de vele evenementen die het echtpaar de komende drie weken zal bijwonen.

Hun afscheidstournee houdt ook nog het Mountbatten Music Festival in de Royal Albert Hall (overmorgen) en de jaarlijkse Commonwealth Service in Westminster Abbey (aanstaande maandag) in. Daar zal ook de rest van de Britse koninklijke familie aanwezig zijn, onder wie Harry’s grootmoeder koningin Elizabeth, zijn vader prins Charles en zijn broer prins William.

Nog meer celebnieuws: