Home celebs Meghan Markle is binnenkort te horen als verteller in nieuwe Disneydocumentaire

Meghan Markle is binnenkort te horen als verteller in nieuwe Disneydocumentaire

‘Elephant’ is vanaf 3 april te zien op Disney+.

meghan markle
© Getty

De afscheidstournee van Meghan Markle en prins Harry zit er nog maar net op of de hertogin van Sussex heeft al een nieuwe job te pakken. Gisteren werd er namelijk bekendgemaakt dat ze binnenkort de Disneydocumentaire ‘Elephant’ zal inspreken.

Begin maart straalde Meghan Markle nog op haar laatste officiële event als royal tijdens de viering van Commonwealth Day. Binnen enkele dagen zit het er dan ook op voor de hertogin van Sussex, want vanaf 31 maart zijn Meghan en prins Harry niet langer senior royals.

Toch is het duidelijk dat Meghan niet bij de pakken blijft zitten. Gisteren werd er namelijk bekendgemaakt waar de voormalige ‘Suits’-actrice als eerste aan de slag gaat. Zo heeft ze namelijk de Disneydocumentaire ‘Elephant’ ingesproken.

Disney+

De mededeling is afkomstig van het Twitteraccount van Disney Nature. Hier maakten ze bekend dat de film beschikbaar zal zijn om te streamen vanaf 3 april en dit op Disney+. In de bekendmaking werd er meteen nog een tweede documentaire ‘Dolphin Reef’ aangekondigd, maar hier wordt de rol van verteller ingenomen door actrice Natalie Portman.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wel komt de aankondiging niet echt als een verrassing. In januari deed er al een gerucht de ronde dat Meghan in zee zou gaan met Disney nadat het bedrijf in ruil geld doneerde aan het goede doel Olifanten Zonder Grenzen. Haar voice-over zou dan ook al maanden geleden opgenomen zijn.

Voorlopig is Disney+ nog niet bij ons beschikbaar. Wij hopen dan ook dat het niet lang meer zal duren voor we Meghan opnieuw aan het werk kunnen horen. Fingers crossed!

Lees ook: