https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Voor de opnames van de Nederlandse oorlogsfilm ‘Slag om de Schelde’ was de acteur in Sint-Truiden, maar ook het Mechelseplein in Antwerpen wist Felton al te bekoren.

SPOTTED: ‘Harry Potter’-acteur Tom Felton vertoeft momenteel in ons land

Fans van ‘Harry Potter’-acteur Tom Felton hebben geluk. Vorig jaar was te acteur al te gast op Facts in Flanders Expo in Gent en ook de afgelopen weken werd Tom al een paar keer in ons land gespot. De reden? Momenteel is hij namelijk druk in de weer voor de opnames van de Nederlandse oorlogsfilm ‘Slag om de Schelde’. Voor wie de acteur dus een keertje in het echt wil spotten: now is the time!


Een tijdje geleden raakte het nieuws bekend dat Tom Felton aka Draco Malfidus uit de ‘Harry Potter’-films zou meespelen in de Nederlandse oorlogsfilm ‘Slag om de Schelde’. Welke rol hij precies speelt, is momenteel nog niet geweten, maar de opnames van de film brengen de acteur wel naar ons land. Het verhaal speelt zich namelijk in het noorden van ons Belgenlandje af en uiteraard ook voor een stuk in Nederland.

Antwerpen en Sint-Truiden


Twee weken geleden werd Felton al een keertje gespot in Arnhem. Ondertussen zijn wij aan de beurt, want op zijn Instagramaccount is te zien dat hij aan het werk is in Sint-Truiden. Wie de acteur een keertje in real life wil zien, weet dus waar hij of zij moet zijn! Naast Limburg werd de ‘Harry Potter’-acteur ook in een andere provincie in ons land gespot. Het lijkt er namelijk op dat hij tussen de opnames door op verkenning is. Zo werd hij gezien in Korsakov, een café op het Mechelseplein in Antwerpen. Wij zouden het alvast niet erg vinden om een (boter)biertje met hem te drinken.

Wie het resultaat van zijn acteerprestaties wil bewonderen, zal wel nog even geduld moeten hebben. Op 26 november 2020 komt de film uit in de Nederlandse bioscopen. Nu hoef je niet de grens over te steken om de oorlogsfilm te bekijken, want voor ons zal ‘Slag om de Schelde’ beschikbaar zijn op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content