Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tim Wauters via Facebook

De 31-jarige Aalstenaar maakte z'n nieuwe relatie zelfs al officieel op Facebook.

Tim ‘Timtation’ Wauters heeft een nieuwe vriendin: ‘Ze is de liefde van m’n leven’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Tim Wauters, voor fans van ‘Temptation Island‘ ook bekend als ‘Timtation‘, is van ‘t straat. De 31-jarige Aalstenaar maakte gisteren zijn relatie met de 23-jarige Rani Vanderheeren officieel op Facebook en noemt haar nu al ‘de liefde van z’n leven’.


Tim Wauters is verliefd. De gelukkige is Rani Vanderheeren uit Roeselare. Uit haar socialemediaprofielen kunnen we opmaken dat ze 23 jaar oud is, Venezolaanse roots heeft en sinds kort voor het Antwerpse modelabel Essentiel werkt.

Tim en Rani ontmoetten elkaar vorig weekend op Kamping Kitsch Club in Kortrijk, en hoewel ze dus nog maar net een koppel vormen is de 31-jarige Aalstenaar zeker van z’n stuk. Hij maakte de relatie gisteren officieel op Facebook en noemt haar in het bericht ‘de liefde van z’n leven’.

‘Of ik dit keer de ware heb gevonden? Ik hoop het.’


Wauters onthulde aan Het Laatste Nieuws dat hij en Rani al even contact hadden voor ze elkaar voor het eerst zagen op het marginaalste festival van het land. ‘Op Kamping Kitsch hebben we dan afgesproken, en de vonk was er meteen‘, aldus Tim. ‘Of ik dit keer de ware heb gevonden? Ik hoop het. Het klikt in ieder geval super tussen ons. Dus we zien wel.’

Op Facebook regent het felicitaties op Tims nieuwe relatie, de ene al sarcastischer dan de andere. ‘Cherish the love you have’, schrijft iemand. ‘Wanneer zijn er trouwplannen?’, vraagt een ander.

Ten tijde van ‘Temptation Island’ was Tim er rotsvast van overtuigd dat zijn relatie met Deborah hun deelname zou overleven. Aan het eind van het programma wou hij ‘zijn’ Deborah dan ook ten huwelijk vragen. Maar dat was buiten verleidster Cherish gerekend op wie Tim smoorverliefd werd. Zijn verlovingsring belandde in de seizoensfinale in het kampvuur en Tim keerde als vrijgezel terug naar België.

Hopelijk is Tims relatie met Rani een langer leven beschoren. De liefde is alvast wederzijds.

Nog meer nieuws uit BV-land:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '