https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zanger en zijn vrouw Natalie verwachten hun kleine spruit in december.

Taylor Hanson wordt voor de zesde keer papa

Kleine jongens worden groot. In de jaren 90 brak Taylor Hanson samen met zijn twee broers wereldwijd door als Hanson. Ondertussen verwacht hij zijn zesde kindje.


Taylor Hanson (35) werd op zijn 14de wereldberoemd als een van de drie langharige blonde broers die de popsensatie Hanson vormden. Elk meisje uit de jaren 90 had een teenage crush op minstens een van de jongens, en hun eerste single ‘MMMBop’ kunnen we met gemak nog steeds luidkeels meezingen. Terwijl onze Hanson-cd ergens stof ligt te vangen op een verloren kast, vierde de band vorig jaar hun 25-jarige bestaan. Yup, we worden oud!

Bol babybuikje


Isaac, Zac en Taylor zijn niet langer drie schattige snotneuzen, maar volwassen mannen die ondertussen een eigen gezinnetje hebben. Zo wordt Taylor – onze favoriet van vroeger – eind dit jaar voor de zesde keer papa. Zijn vrouw Natalie, met wie hij al 16 jaar getrouwd is, is uitgerekend voor december. ‘Wat is er beter dan een vader van vijf zijn?’ schrijft Taylor op Instagram bij een mooie foto van zijn familie, inclusief het bolle babybuikje van zijn wederhelft. ‘Misschien papa zijn van zes. Baby Hanson komt eraan in december en we zijn superenthousiast!’

Taylor komt zelf uit een groot gezin; zij waren met zeven kinderen thuis. Hij is goed op weg om zijn ouders te evenaren, want samen met vrouw Natalie heeft hij al drie zonen en twee dochters: Jordan, River, Viggo, Penelope en Wilhelmina. Bovendien hebben ze ook een überschattige hond. Ook Natalie kijkt uit naar de komst van hun nieuwe baby. Ze schrijft op haar sociale media dat haar kroost niet kan wachten om nummer zes in de armen te sluiten.

De andere Hansonbroertjes zijn trouwens ook fan van grote gezinnen. Zo heeft de oudste drie kindjes en bij de jongste thuis lopen er al vier rond. Familiefeesten bij de Hansons zijn naast muzikaal ongetwijfeld ook heel druk!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten