Home celebs NOSTALGIE: Hanson zingt zalige kerstliedjes

NOSTALGIE: Hanson zingt zalige kerstliedjes

En ze dragen ugly Christmas sweaters!

NPR

Hanson, de band met de drie langharige broers waar ieder meisje in de jaren negentig verliefd op was, bracht dit jaar 2 (!) kerstalbums uit. Dit miniconcert toont dat ze ons na al die jaren nog steeds van onze fashionable sokken kunnen blazen. Jingle MMMBop, jingle MMMBop, jingle all the way.

Isaac, Zac en Taylor vierden dit jaar hun 25-jarig – oh my god! – bestaan als Hanson. Ze zijn letterlijk wat van hun wilde haren kwijt, maar hun stemmen klinken minstens even goed als hun jongere versies. Ze brachten in de herfst van dit jaar hun tweede kerstalbum ‘Finally It’s Christmas’  uit, het eerste ‘Wintery Mix’ kwam eerder dit jaar uit, en om dat te vieren gaven ze een miniconcert bij NPR, een Amerikaanse radiozender.

Kersttruien

De jongens komen toe in hun gewone kleding, maar vinden dat redelijk ongepast voor een kerstconcert. Met één knip van hun vingers dragen ze plots heerlijk foute kersttruien met een dino en een unicorn, zalig! Ze brengen verschillende uptempo liedjes terwijl ze op de piano, gitaar en djembé spelen. Ook in hun rustige nummers blenden hun stemmen fan-tas-tisch samen. Genoeg gepraat, kijk en geniet gewoon van deze 13 heerlijke minuten. Merry Han(d)son(me) Christmas!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.